Profesjonelle graveringstjenester for alle anledninger
Galleri av verk

Bryllupssett

Gjør Anledningen Spesiell med Personlig Graverte Glassgaver

Gaver for Enhver Anledning

Enten det er en bursdag, et bryllup, et jubileum, Valentinsdag, eller nyttår... Eller ønsker du kanskje å fornye skrivebordet ditt? Vi tilbyr unike løsninger for alle dine behov.

Håndgravering: Kunstnerisk Perfeksjon

Sandgravering: Nøyaktighet og Skjønnhet

Vår spesialitet, sandgravering, omdanner vanlige glassartikler til ekstraordinære kunstverk. Med et øye for detaljer og presisjon, bringer vi dine ideer til liv.

Fra Idé til Virkelighet: Prosessen

Gravering på Glass

Bryllup og jubileer markerer spesielle kapitler i livet. Våre graverte gaver, fra glass stativer til klokker, bærer med seg kjærlighetens budskap.

Sandgravering

Ved å kutte komplekse former direkte på glass, oppnår vi kunstverk av høy kvalitet. Sandgravering tillater presise detaljer og dybder ikke oppnåelig med andre teknikker.

Forberedelse og Utførelse

Vi starter med en nøye forberedelse av glasset, inkludert bruk av “Photo Rayzist SR3000” film. Deretter følger manuell gravering for å fange hvert unike design.

Bestilling av Graverte Engeltrofeer til Bryllup

Utforsk vårt brede utvalg i produktkatalogen. Vi tilbyr alt fra krystallkaraffer til unike engeltrofeer.

Fotografering, innpakning og frakt

Hver ferdigstilt gave blir fotografert for å sikre kvalitet før den pakkes og sendes til deg. Slik kan du være sikker på at gaven vil glede mottakeren i mange år.

Designfasen: Forberedelse for Gravering

Før produksjonen starter, samarbeider vi med deg for å sikre at designet møter dine forventninger. Våre erfarne designere bruker Adobe Photoshop og Illustrator for å skape perfekte modeller.

Samarbeid for Unikhet

I samarbeid med “UnikGave” og “RoyalDesigne”, tilbyr vi en bredde av produkter som kan tilpasses gjennom våre graveringstjenester. Dette sikrer at hver gave blir så unik som mottakeren.

Gjennom vår dedikasjon til håndverk og skjønnhet, tilbyr vi ikke bare en tjeneste, men en kunstform. La oss hjelpe deg med å gjøre dine gaveideer til virkelighet.

Tresfjordvegen 356
6391 Tresfjord
Møre og Romsdal
Norge
Org.Nr. 916763972
Still et spørsmål