Profesjonelle graveringstjenester for alle anledninger
Galleri av verk

Eksepsjonelt formet glass klokke inngravert

Eksklusive Gaver: Når Ord Ikke Er Nok

Ønsker du å vise hvor mye noen betyr for deg? En unik, håndgravert gave kan uttrykke følelser og respekt på en måte ord ikke kan. Enten det er til en kjær, en respektert kollega, eller en verdifull forretningspartner, tilbyr vi noe som ikke finnes i noen butikk: personlig tilpassede glasskunstverk.

Personlig Tilpasning: Skap Din Egen Historie
Våre klokker kommer ikke bare i standarddesign. Vi skaper eksklusive former som speiler mottakerens personlighet og dine følelser. Velg det perfekte designet for bryllup, jubileer, fødselsdager, eller som en stilig del av hjemmeinnredningen.

Unike Gaver for Spesielle Anledninger

Hva gjør en gave virkelig spesiell? Det er tanken og omsorgen som ligger bak. Med “sandcarving” teknikken, gir vi deg muligheten til å skape en gave som er like unik som mottakeren. Våre håndgraverte glassklokker er ikke bare tidtakere; de er minneverdige kunstverk.

Gaven som Fortsetter å Gi

Hver gang de ser på denne vakre klokken, vil de huske øyeblikket og følelsene din gave formidlet. Det er en konstant påminnelse om din omtanke og beundring. Enten som et midtpunkt i stuen eller en daglig påminnelse på kontoret, blir disse klokkene en del av deres hverdag og historie.

Unik Kunst Gjennom Sandgravering

Sandgravering transformerer ordinært glass til ekstraordinære kunstverk. Denne teknikken, som krever både håndverksmessig dyktighet og kunstnerisk finesse, skjærer komplekse former dypt inn i glasset. Det skiller seg fra andre glassbehandlingsteknikker ved sin evne til å innramme detaljerte tegninger med imponerende nøyaktighet. Hvert ferdige produkt er et bevis på det unike ved håndlaget skjønnhet, gjør hver eneste graverte gjenstand til et mesterverk.

Detaljert Prosess for Glassgravering

Gravering av glass er en kunst som krever presisjon gjennom flere nøye trinn. Starter med vask, tørking og polering av glasset for å forberede overflaten. Videre benyttes en spesiell Photo Rayzist SR3000 film, som belystes med UV-lampe for å overføre designet. Etter en nøyaktig vask, tørkes filmen med en luftstråle ved 30 grader. Når filmen er plassert på glasset og alle luftbobler er fjernet, er glasset klar for det kritiske øyeblikket: den manuelle graveringen. Denne prosedyren sikrer at hvert stykke blir et unikt kunstverk.

Skreddersydd Design: Graveringens Kunst

Å velge den perfekte bryllups- eller jubileumsgaven begynner med en idé. Hos oss blir din visjon nøye diskutert før noe skapes. Våre erfarne designere bruker Adobe Photoshop og Adobe Illustrator for å forme dine drømmer til en visuell modell. Dette gir deg sjansen til å se, justere og til slutt velge det designet som best uttrykker din kjærlighet og beundring. La oss sammen skape noe enestående som vil bli verdsatt for alltid.

Det Siste Steget: Fotografi til Levering

Når kunstverket er ferdig, dokumenterer vi det med et fotografi. Dette bildet deles med deg for å garantere kvaliteten du fortjener. Etter din godkjenning, pakker vi ditt mesterverk med største omsorg. Snart, etter noen få dager, ankommer den unike gaven din dørstokk, klar til å berike livet ditt med skjønnhet og glede. En gave som lover å vekke kjærlighet og minner i årene som kommer.

Finn Din Perfekte Gave: Inngraverte Glassklokker

Utforsk vårt rike utvalg i KATALOGEN FOR GRAVERTE PRODUKTER. Her venter alt fra elegante krukker til luksuriøse krystallkaraffer. Spesielt våre eksepsjonelt formet glassklokker skiller seg ut. De representerer det ypperste innen personlig gavegiving. Perfekt for den som fortjener noe helt spesielt.

Samarbeid for Unikhet: Skap det Utenkelige

I vårt partnerskap med UnikGave, gjør vi det mulig å realisere «Eksepsjonelt formet glassklokke inngravert» til glede for våre kunder. Vi forstår at smak varierer og at vårt utvalg kanskje ikke alltid møter alle behov. Derfor kan du benytte deg av tjenestene til RoyalDesigne, et av Norges mest anerkjente nettbutikker. Velg ditt produkt der, angi vår adresse, og vi vil innen få dager forvandle det med vår eksklusive sandcarving-teknikk. Dette samarbeidet sikrer at du mottar en helt unik gjenstand som reflekterer din personlige stil.

Tresfjordvegen 356
6391 Tresfjord
Møre og Romsdal
Norge
Org.Nr. 916763972
Still et spørsmål