Profesjonelle graveringstjenester for alle anledninger
Galleri av verk

Eksklusivt rådvinglass Fulica

Eksklusivt malingsarbeid og hydrografiks på vinglass

Gravering er ikke begrenset til stykker. Vi kan lage et perfekt sett med glass til deg ut fra antallet glass du ønsker og forskjellige typer glass. Navnet glass med et bilde vil alltid gi deg varme følelser og minner.

Graveringsnotater, hilsener, graveringsfoto …. Håndtak for gravering finner du i koppkatalogen vår

Sandgravering

Sandgravering er en måte å etterbehandle glass ved å kutte komplekse volumformer. Det virkelige ferdig resultatet er et kunstverk. Sammenlignet med andre glassbehandlingsteknikker — krever mer håndverk og høye kunstneriske ferdigheter. En av funksjonene ved sandblåsing er muligheten til å ramme inn tegninger på glassoverflaten med høyt nøyaktighet. 

Forberedelse av bilde for gravering

Først, diskuterer vi hvordan en bryllups eller jubileumsgave skal se ut. Du vil se modellen før produksjonsprosessen begynner, slik at du får muligheten til å justere og velge det vakreste alternativet for deg. Vi har en spesialiserte designere, som har lang erfaring. De tilbyr deg et utvalg av allerede laget modell av Photoshop CC.

Prosessen

Glassene vaskes, grunnes med spesiell grunning. Etter tørketid er spesifikasjonen sølvmaling flere ganger. Igjen, etter tørking, brukes en overførbar film med en tegning i henhold til teknologien som er brukt for dette formålet. Glassene blir tørket igjen, og bare potten er malt i den fargen du ønsker. Etter siste maling, tørketid min.12 timer.

Fotografering, innpakning og frakt

Ansatt tar et bilde av stativet og sender det til kund. På denne måten kan kunden bli sikker på kvaliteten på arbeidet. Vi pakker deretter forsiktig og sender det til kunden. Om noen dager vår kunden mottar sin unike gave som vil gi hyggelige følelser i mange år.

Tresfjordvegen 356
6391 Tresfjord
Møre og Romsdal
Norge
Org.Nr. 916763972
Still et spørsmål