Profesjonelle graveringstjenester for alle anledninger
Galleri av verk

Et sett vinglass til jubileet

Vil du gi en gave som minner mottakeren om at han eller hun er omsorgsfull og uforglemmelig? Eller vil du gjøre deg minneverdig? Vi hjelper deg med å forberede et graverte sett med briller med et bilde, en tegning og et ønske!

Vis oppmerksomheten til din kjære ved å gi en venn en engangsgave som du ikke vil kjøpe i butikken. Graverte gaver er ikke masseprodusert, så vi kan gratulere med de inngraverte ordene dine, uttrykke følelsene dine, eller bare unne deg. Et bredt spekter av glass kan brukes til å lage unike sett. De kan være sammensatt av forskjellige grupper og mengder glass.

Sandgravering

Sandgravering er en måte å etterbehandle glass ved å kutte komplekse volumformer. Det virkelige ferdig resultatet er et kunstverk. Sammenlignet med andre glassbehandlingsteknikker — krever mer håndverk og høye kunstneriske ferdigheter. En av funksjonene ved sandblåsing er muligheten til å ramme inn tegninger på glassoverflaten med høyt nøyaktighet.

Prosessen for å gravere glass

Forberedelse av glass for gravering har flere trinn: vask, tørking, polering.

Det neste trinnet i prosjekt er å forberede en spesiell „Photo Rayzist SR3000“ film. Etter det — blir stemplet opplyst med UV-lampe med en spesiell film, vasket med vann og den allerede vasket filmen er blåst med en 30 grader luftstråle. Den tilberedte tørre filmen legges på glasset ved å rette ut og presse luftspaltene forsiktig. Og nå er glasset klart for hovedscenen — manuell gravering på en graveringsmaskin.

Forberedelse av bilde for gravering

Først, diskuterer vi hvordan en bryllups eller jubileumsgave skal se ut. Du vil se modellen før produksjonsprosessen begynner, slik at du får muligheten til å justere og velge det vakreste alternativet for deg. Vi har en spesialiserte designere, som har lang erfaring. De tilbyr deg et utvalg av allerede laget modell av Photoshop CC.

Fotografering, innpakning og frakt

Ansatt tar et bilde av stativet og sender det til kund. På denne måten kan kunden bli sikker på kvaliteten på arbeidet. Vi pakker deretter forsiktig og sender det til kunden. Om noen dager vår kunden mottar sin unike gave som vil gi hyggelige følelser i mange år.

Tresfjordvegen 356
6391 Tresfjord
Møre og Romsdal
Norge
Org.Nr. 916763972
Still et spørsmål