Profesjonelle graveringstjenester for alle anledninger
Galleri av verk

Glass troffe LUIS til dåp

Unik Gave til Dåp: Graverte Glass med Personlig Touch
Er du på utkikk etter den perfekte dåpsgaven? Vurder et unikt gravert glassstativ som viser et bilde og en personlig hilsen. Hos Gravering-Glass.no, tilbyr vi skreddersydde løsninger for å skape varige minner.

Gaver som Varmer Hjertet

Vi tror på å gi gaver som bærer en dypere mening og varme følelser. Våre graverte gaver er unike, tilpasset med dine ord og bilder for å skape et personlig preg som varer livet ut.

Sandgravering

En kunstform hvor vi bruker sandblåsing for å skape detaljerte og komplekse design på glass. Denne metoden krever presisjon og kunstnerisk dyktighet, og resultatet er et ekte mesterverk.

Forberedelse og Gravering:

Vi starter med å grundig rense glasset før vi påfører en spesiell film og utsetter det for UV-lys. Dette forbereder glasset for den manuelle graveringen som gir det dets unike utseende.

Designvalg:

Våre erfarne designere samarbeider med deg for å velge og tilpasse designet. Ved å bruke Adobe Photoshop 2024 eller Adobe Illustrator 2024, sikrer vi at du er helt fornøyd med utseendet før graveringen begynner.

Fotografering, Innramming, og Levering:

Når graveringen er ferdig, tar vi bilder av det ferdige produktet og sender dem til deg for godkjenning. Deretter pakkes det forsiktig og sendes direkte til din adresse, klar til å bli en minneverdig gave.

Bestilling og Samarbeid

For å se vårt komplette utvalg og bestille din graverte glassgave, besøk vår produktkatalog. I tillegg samarbeider vi med UnikGave og RoyalDesigne for å tilby et enda bredere utvalg av unike gaver. Du kan kjøpe produkter fra disse partnerne og sende dem til oss for gravering.

Ønsker du en unik og personlig gave til dåp?

Utforsk vår samling av graverte glass på Gravering-Glass.no. Vårt team av dyktige designere og håndverkere står klare til å skape en gave som vil bli verdsatt og husket i mange år.

Tresfjordvegen 356
6391 Tresfjord
Møre og Romsdal
Norge
Org.Nr. 916763972
Still et spørsmål