Profesjonelle graveringstjenester for alle anledninger
Galleri av verk

Gravering i frost

Frostet gravering er sandbleking av glass. Det finnes to slags av frostet gravering: helt mattisk gravering eller delvis gravering med bare en liten bleking av glasset (gir en frosting effekt). På denne måten graverer vi drikkeglass, stativ med tekst, tegninger eller logoer.

Inngraverte gaver og interiørdetaljer (vaser, lysestaker …) vil glede øynene og gi deg en koselig følelse og minner.

Gavekort vil gjenspeile spenningen og fortryllende følelser knyttet til høytiden, enten det er bursdag, bryllup, barnedåp eller jul ….

Graveringsnotater, hilsener, graveringsfoto …. Håndtak for gravering finner du i koppkatalogen vår

 

Sandgravering

Sandgravering er en måte å etterbehandle glass ved å kutte komplekse volumformer. Det virkelige ferdig resultatet er et kunstverk. Sammenlignet med andre glassbehandlingsteknikker — krever mer håndverk og høye kunstneriske ferdigheter. En av funksjonene ved sandblåsing er muligheten til å ramme inn tegninger på glassoverflaten med høyt nøyaktighet. 

Forberedelse av bilde for gravering

Først, diskuterer vi hvordan en bryllups eller jubileumsgave skal se ut. Du vil se modellen før produksjonsprosessen begynner, slik at du får muligheten til å justere og velge det vakreste alternativet for deg. Vi har en spesialiserte designere, som har lang erfaring. De tilbyr deg et utvalg av allerede laget modell av Photoshop CC.

Prosessen

Glass eller annet glass vaskes grundig, tørkes og avfettes før gravering …

Det neste trinnet i prosjekt er å forberede en spesiell „Photo Rayzist SR3000“ film. Etter det — blir stemplet opplyst med UV-lampe med en spesiell film, vasket med vann og den allerede vasket filmen er blåst med en 30 grader luftstråle. Den tilberedte tørre filmen legges på glasset ved å rette ut og presse luftspaltene forsiktig. Og nå er glasset klart for hovedscenen — manuell gravering på en graveringsmaskin. Det ferdige produktet vaskes, poleres og kobles til et ferdig forberedt stativ.

Fotografering, innpakning og frakt

Ansatt tar et bilde av stativet og sender det til kund. På denne måten kan kunden bli sikker på kvaliteten på arbeidet. Vi pakker deretter forsiktig og sender det til kunden. Om noen dager vår kunden mottar sin unike gave som vil gi hyggelige følelser i mange år.

Tresfjordvegen 356
6391 Tresfjord
Møre og Romsdal
Norge
Org.Nr. 916763972
Still et spørsmål