Profesjonelle graveringstjenester for alle anledninger
Galleri av verk

Gravering i frost

Underoverskrift: Fra Konsept til Følelse – Frostet Gravering forvandler Glass til Kunst

Frostet gravering, eller sandblåsing av glass, er en teknikk som bringer ut glassets skjulte skjønnhet, og gjør hvert stykke til et unikt kunstverk. Denne metoden lar oss skape to hovedtyper av finish – en helt matt finish som gir en uniform frostet effekt, og en delvis gravering som subtilt avslører glassets naturlige glans.

Innovasjon og Tradisjon i Hver Gravering

Ved å kombinere tradisjonelle håndverksteknikker med moderne design, tilbyr vi en rekke graveringstjenester som forvandler vanlige glassprodukter til ekstraordinære minnesmerker. Våre tjenester strekker seg fra drikkeglass til unike dekorative elementer, alle tilpasset for å møte våre kunders individuelle behov.

Sandgravering: Kunst på Glass

Sandgravering transformerer vanlig glass til ekstraordinære kunstverk. Denne unike teknikken krever presis håndverksmessig dyktighet, hvor kunstnerne nøye skjærer ut komplekse mønstre for å skape dybde og tekstur. Ulik vanlige glassbearbeidingsteknikker, tillater sandgravering for innramming av detaljerte motiver med utrolig nøyaktighet, og resulterer i et sluttprodukt som både fanger blikket og berører sjelen.

Glassgravering: En Kunstnerisk Reise

Glassgravering er en fascinerende prosess som forvandler simpelt glass til et mesterverk. Først renser vi glasset grundig og polerer det til perfeksjon. Deretter anvender vi “Photo Rayzist SR3000” filmen nøye, belyst av UV-lys for presisjon. Etter en vannskylling, tørkes filmen med en varm luftstråle. Når filmen er jevnt påført glasset, starter den egentlige magien: manuell gravering. Hver fase krever ekspertise, og resultatet er et kunstverk som speiler både skjønnhet og nøyaktighet.

Tilpasset Gravering: Fra Idé til Virkelighet

Forberedelse av bilde for gravering starter med en drøftelse om designet, enten det er en bryllups- eller jubileumsgave. Vi gir deg muligheten til å se modellen før produksjonen setter i gang, slik at du kan gjøre justeringer for å sikre at det endelige produktet blir akkurat som du ønsker. Våre erfarne designere bruker avanserte verktøy som Adobe Photoshop 2024 og Adobe Illustrator 2024, til å skape unike og personlige graveringer som garantert vil imponere.

Fra Studio til Stue: Reisen til Din Unike Gave

Hos oss avsluttes ikke kvalitetssikringen ved ferdigstillelsen av produktet. Før vi sender din unike gave, fotograferer vi den for å gi deg et førstehåndsinntrykk av kvaliteten. Denne bildedelingen sikrer at du kan være helt trygg på hva som kommer i posten. Når du har bekreftet din tilfredshet, pakker vi gaven med største omhu og sender den direkte til deg. Snart mottar du et mesterverk som vil vekke glede og beundring i årene som kommer.

Ditt Destinasjon for Unike Frostgraverte Gaver

På utkikk etter det ultimate innen personaliserte gaver? Vår Katalog over Produkter for Gravering tilbyr et bredt spekter fra elegante krukker til luksuriøse krystallkaraffer, alle klare for å bli forvandlet gjennom kunsten av frostgravering. Finn den perfekte gaven som ikke bare imponerer, men også varer livet ut.

Skap Unikhet Gjennom Partnerskap

I jakten på det perfekte, tilpassede produktet, står vi klar til å utføre Gravering i frost for våre partnere hos UnikGave. Skulle dine ønsker ikke matche vårt sortiment, eller om du søker etter noe vi ikke tilbyr, kan du utforske det omfattende utvalget hos RoyalDesigne, en av Norges mest anerkjente nettbutikker. Velg ønsket produkt der, oppgi vår adresse, og vi vil, etter mottakelse, legge til vår signatur sandcarving for å skape et unikt stykke kunst for deg.

Tresfjordvegen 356
6391 Tresfjord
Møre og Romsdal
Norge
Org.Nr. 916763972
Still et spørsmål