Profesjonelle graveringstjenester for alle anledninger
Galleri av verk

Gravert glass stativ Dora

Kjære og kjære nærmer seg jubileum, bryllupsjubilieum eller bursdag, og du vet ikke hva du skal gi? Et gravert stativ med dine hilsener vil være en flott gave!

Din kjære person fortjener å motta en gave. Graverte gaver er ikke masseprodusert, så vi kan gratulere deg med dine hilsener og ønsker, uttrykke følelser eller bare glede og overraske. Stativene kan ha mange former, så vi velger riktig til bryllupet, bursdagen eller jubileet, eller for kollegene eller samarbeidspartnerne… ..Vi har også muligheten til å gravere bildene dine….

Sandgravering

Sandgravering er en måte å etterbehandle glass ved å kutte komplekse volumformer. Det virkelige ferdig resultatet er et kunstverk. Sammenlignet med andre glassbehandlingsteknikker — krever mer håndverk og høye kunstneriske ferdigheter. En av funksjonene ved sandblåsing er muligheten til å ramme inn tegninger på glassoverflaten med høyt nøyaktighet.

Prosessen for å lage et stativ

Det er vanskelig å tilberede glass: det måles, kuttes, behandles, slipes manuelt.
Det neste trinnet i prosjekt er å forberede en spesiell „Photo Rayzist SR3000“ film. Etter det — blir stemplet opplyst med UV-lampe med en spesiell film, vasket med vann og den allerede vasket filmen er blåst med en 30 grader luftstråle. Den tilberedte tørre filmen legges på glasset ved å rette ut og presse luftspaltene forsiktig. Og nå er glasset klart for hovedscenen — manuell gravering på en graveringsmaskin. Det ferdige produktet vaskes, poleres og kobles til et ferdig forberedt stativ.

Forberedelse av bilde for gravering

Først, diskuterer vi hvordan en bryllups eller jubileumsgave skal se ut. Du vil se modellen før produksjonsprosessen begynner, slik at du får muligheten til å justere og velge det vakreste alternativet for deg. Vi har en spesialiserte designere, som har lang erfaring. De tilbyr deg et utvalg av allerede laget modell av Photoshop CC.

Fotografering, innpakning og frakt

Ansatt tar et bilde av stativet og sender det til kund. På denne måten kan kunden bli sikker på kvaliteten på arbeidet. Vi pakker deretter forsiktig og sender det til kunden. Om noen dager vår kunden mottar sin unike gave som vil gi hyggelige følelser i mange år.

Tresfjordvegen 356
6391 Tresfjord
Møre og Romsdal
Norge
Org.Nr. 916763972
Still et spørsmål