Profesjonelle graveringstjenester for alle anledninger
Galleri av verk

Gravert glass stativ Dora

Gi en Personlig Berøring med Gravert Glass

Står du fast på gaveideer til en nær og kjær? Et personlig gravert stativ kan være løsningen. Enten det er et jubileum, bryllupsdag eller en bursdag, tilbyr et gravert stativ en unik måte å uttrykke dine følelser og ønsker.

Unikhet i Hver Detalj

En gave bør være like spesiell som personen som mottar den. Våre graverte stativer er langt fra masseproduserte. De gir en mulighet til ikke bare å gratulere med personlige hilsener og ønsker, men også å uttrykke dype følelser eller overraske på en måte som virkelig teller. Enten det er for en betydningsfull annen, en kollega, eller en samarbeidspartner, kan vi tilpasse stativet for enhver anledning.

Tilpasset for Enhver Anledning

Våre stativer kommer i en rekke former og design, perfekt tilpasset for bryllup, bursdager, jubileer, eller som en tankefull gest til en kollega eller partner. Muligheten til å gravere dine egne bilder på stativet legger til en enda dypere personlig verdi, gjør hver gave unik og hjertelig.

Unikhet gjennom Sandgravering

Sandgraveringsteknikken er hva som skiller “Dora”-stativet fra massen. Denne metoden tillater oss å skape komplekse, tredimensjonale former på glass, noe som gjør hvert stykke til et kunstverk.

Tilpassning: Fra Tanker til Virkelighet

Vår tilpassede designprosess starter med dine ideer. Våre erfarne designere jobber med deg for å bringe dine visjoner til liv, ved hjelp av topp moderne verktøy som Adobe Photoshop og Adobe Illustrator 2024. Dette sikrer at hvert “Dora” stativ reflekterer mottakerens personlighet og dine følelser.

Bilder som Forteller Historier

Ved å inkludere muligheten for å gravere personlige bilder, gir vi “Dora” stativet en ekstra dimensjon av intimitet og sentimental verdi. Enten det er et bilde fra et spesielt øyeblikk eller et kjært minne, blir stativet en bevart skatt.

Prosessen: Fra Utforming til Fullestendelse
  1. Rensing og Forberedelse av Glasset: Vi starter med en grundig rengjøring for å sikre at overflaten er optimal for gravering.
  2. Bruk av Photo Rayzist SR3000 Film: Denne spesialfilmen er nøkkelen til å overføre ditt design nøyaktig til glassoverflaten.
  3. UV-Belysning og Vannvasking: Etter at filmen er belyst med UV-lys, blir den vasket i vann for å avsløre designet.
  4. Manuell Gravering: Våre håndverkere tar over, og med presisjon og kunstnerisk finesse graverer de designet på glasset.
Fullføring og Leveranse

Når graveringen er fullført, tar vi bilder av det ferdige produktet for å dele med deg før det forsiktig pakkes og sendes. På denne måten kan du være trygg på kvaliteten før mottakelsen.

Din Guide til "Dora" Graverte Glass Stativer

Å velge det rette “Dora” stativet er enkelt med vår guide. Vi hjelper deg gjennom valg av design, inskripsjon og bilder for å sikre at gaven blir perfekt.

Spesialtilbud og Partnerskap

Sjekk ut vårt “KATALOG OVER PRODUKTER FOR GRAVERING” for et bredt utvalg av graverte glassprodukter. Og for de som søker noe utenfor vårt sortiment, tilbyr vi tilpasning gjennom partnerskap med “UnikGave” og “RoyalDesigne”, hvor du kan kjøpe et produkt og sende det til oss for gravering.

Tresfjordvegen 356
6391 Tresfjord
Møre og Romsdal
Norge
Org.Nr. 916763972
Still et spørsmål