Profesjonelle graveringstjenester for alle anledninger
Galleri av verk

Gravert glass stativ Stella med forskjellige bilder

Gi et minneverdig øyeblikk med gravert glass

Er du på utkikk etter en gave som virkelig står ut? Velg et gravert glass stativ for å vise dine kjæreste følelser og minner.

Unike gaver for enhver anledning

Graverte gaver skaper varige minner. Vi tilbyr unike graverte stativer og klokker, perfekt for bryllup, bursdager, jubileer, eller som en spesiell gave til kolleger, ledere, eller partnere. Vårt utvalg tillater inngravering av personlige ord eller bilder, gjør hver gave unik og personlig.

Sandgravering:

Kunst i glass

Sandgravering er en eksklusiv teknikk som omdanner glass til kunst. Det krever presisjon og kreativitet, og resultatet er et unikt kunstverk.

Steg for steg:

Graveringens kunst

Graveringsprosessen innebærer nøye forberedelse av glass, inkludert rengjøring, tørking, og polering. Vi bruker “Photo Rayzist SR3000” film for å oppnå perfekt presisjon under UV-belysning, vannvask, og luftblåsing. Til slutt forberedes glasset for den manuelle graveringen, sikrer et imponerende resultat.

Design som berører hjertet

Våre designere jobber tett med deg for å skape det perfekte bildet for din gave. Med Adobe Photoshop 2024 og Adobe Illustrator 2024, visualiseres dine ideer før gravering, sikrer din tilfredshet med det endelige produktet.

Fotografering, innpakning, og levering

Kvaliteten på vårt arbeid bekreftes gjennom fotografering før forsiktig innpakning og sending direkte til deg eller mottakeren. En unik gave som vekker glede i mange år fremover.

Et vidt spekter av graverte gaver

Vårt KATALOG OVER PRODUKTER FOR GRAVERING tilbyr et bredt utvalg fra krukker til krystallkaraffer, ideelt for enhver anledning.

Samarbeid for unikhet

Gjennom vårt partnerskap med UnikGave og RoyalDesigne, kan vi møte enhver smak og behov. Skulle du ønske et produkt vi ikke direkte tilbyr, kan våre partnere hjelpe, og vi legger til vår sandgraveringstjeneste for å skape din perfekte gave.

Ved å velge våre tjenester, velger du en gave som ikke bare er en gjenstand, men en følelse, en minne, en historie fortalt gjennom kunsten av gravering. Utforsk vårt utvalg og finn den perfekte måten å uttrykke din kjærlighet og takknemlighet.

 

Tresfjordvegen 356
6391 Tresfjord
Møre og Romsdal
Norge
Org.Nr. 916763972
Still et spørsmål