Profesjonelle graveringstjenester for alle anledninger
Galleri av verk

Gravert glass stativ Stella med forskjellige bilder

Vil du gi en gave som minner mottakeren om at de bryr seg? Gi et gravert stativ med bilde og ønske!

Din kjære person fortjener å motta en unik gave som utelukkende vil være til ham. Graverte gaver er ikke masseprodusert, så vi kan gratulere deg med de inngraverte ordene dine, uttrykke følelsene dine, eller bare unne deg. Stander og klokker kan ta mange former, så vi velger riktig til bryllup, bursdag eller jubileum, for din kollega, leder eller partner… ..Vi har også muligheten til å gravere bildene dine….

Sandgravering

Sandgravering er en måte å etterbehandle glass ved å kutte komplekse volumformer. Det virkelige ferdig resultatet er et kunstverk. Sammenlignet med andre glassbehandlingsteknikker — krever mer håndverk og høye kunstneriske ferdigheter. En av funksjonene ved sandblåsing er muligheten til å ramme inn tegninger på glassoverflaten med høyt nøyaktighet.

Prosessen for å lage et stativ

Det er vanskelig å tilberede glass: det måles, kuttes, behandles, slipes manuelt.
Det neste trinnet i prosjekt er å forberede en spesiell „Photo Rayzist SR3000“ film. Etter det — blir stemplet opplyst med UV-lampe med en spesiell film, vasket med vann og den allerede vasket filmen er blåst med en 30 grader luftstråle. Den tilberedte tørre filmen legges på glasset ved å rette ut og presse luftspaltene forsiktig. Og nå er glasset klart for hovedscenen — manuell gravering på en graveringsmaskin. Det ferdige produktet vaskes, poleres og kobles til et ferdig forberedt stativ.

Forberedelse av bilde for gravering

Først, diskuterer vi hvordan en bryllups eller jubileumsgave skal se ut. Du vil se modellen før produksjonsprosessen begynner, slik at du får muligheten til å justere og velge det vakreste alternativet for deg. Vi har en spesialiserte designere, som har lang erfaring. De tilbyr deg et utvalg av allerede laget modell av Photoshop CC.

Fotografering, innpakning og frakt

Ansatt tar et bilde av stativet og sender det til kund. På denne måten kan kunden bli sikker på kvaliteten på arbeidet. Vi pakker deretter forsiktig og sender det til kunden. Om noen dager vår kunden mottar sin unike gave som vil gi hyggelige følelser i mange år.

Tresfjordvegen 356
6391 Tresfjord
Møre og Romsdal
Norge
Org.Nr. 916763972
Still et spørsmål