Profesjonelle graveringstjenester for alle anledninger
Galleri av verk

Gravert glass

Gjør Alle Anledninger Spesielle med Personlig Graverte Glass
Enten det er en bursdag, bryllup, jubileum, valentinsdag, nyttår, eller en dag du ønsker å gjøre unik - et personlig gravert glass kan forvandle ethvert øyeblikk til noe magisk. Ønsker du å legge til et personlig preg på skrivebordet ditt? Vår ekspertise i håndgravering "sandcarving" gjør dine ideer til virkelighet.

Unike Gaver Skapt med Kjærlighet

Gravering gir en unik mulighet til å skape en gave som bærer med seg en dypere mening. Enten det er gjennom inngraverte hilsener, personlige notater, eller et bilde som fanger et spesielt øyeblikk – hvert stykke vi lager er fylt med følelser og minner. Ta en titt i vår koppkatalog for å finne det perfekte håndtaket for din gravering.

Sandgravering: Kunstverk på Glass

Sandgravering transformerer glass til unike kunstverk. Denne teknikken, som skjærer ut komplekse volumformer, skiller seg ut med sin krav til håndverksmessig dyktighet og kunstnerisk finesse. Ulik andre metoder for glassbearbeiding, tilbyr sandblåsing presisjon i innrammingen av tegninger på glassets overflate, noe som skaper resultater med enestående nøyaktighet og skjønnhet.

Prosessen for å Gravere Glass

Forberedelse til glassgravering innebærer flere nøye trinn: vasking, tørking, og polering for å sikre perfekte resultater. Et viktig ledd i prosessen er forberedelsen av “Photo Rayzist SR3000”-filmen, som deretter eksponeres under en UV-lampe. Filmen vaskes og tørkes med en luftstråle på 30 grader. Denne forberedte filmen påføres glasset med stor presisjon for å unngå luftbobler. Med filmen på plass, er glasset klart for det siste og avgjørende steget: den manuelle graveringen.

Forberedelse av Bilde for Gravering

Før graveringen starter, tar vi en gjennomtenkt diskusjon om hvordan din bryllups- eller jubileumsgave skal utformes. Du får se en modell før produksjonen setter i gang, noe som gir deg muligheten til å gjøre justeringer og velge det alternativet som taler til deg. Våre erfarne designere benytter seg av Adobe Photoshop 2024 og Adobe Illustrator 2024 for å skape et utvalg av forhåndslagde modeller, sikrer at du får akkurat det utseendet du ønsker.

Fotografering, Innpakning og Frakt

Når graveringen er fullført, tar vi et fotografi av det ferdige produktet og sender det til kunden. Dette gir deg som kunde trygghet om arbeidets kvalitet. Deretter pakker vi produktet med stor omhu før vi sender det av sted. Innen få dager vil du motta din unike gave, nøye utformet for å skape glede i mange år fremover.

Hvor kan man Bestille Inngraverte Glass

Utforsk vårt omfattende utvalg i KATALOG OVER PRODUKTER FOR GRAVERING. Vi tilbyr alt fra elegante krukker til luksuriøse krystallkaraffer. Finn den ideelle gaven som garantert vil imponere. Enten du leter etter en personlig gave eller ønsker å skjemme bort deg selv, har vi det perfekte inngraverte glasset for enhver anledning.

Partnerskap for Unikhet

I vår streben etter å tilby unike “Gravert glass” samarbeider vi tett med våre partnere, som UnikGave, for å sikre at dine ønsker blir oppfylt. Det hender imidlertid at våre smaker divergerer, eller at vi ikke kan tilby hele spekteret av tilgjengelige alternativer. Derfor kan du benytte deg av tjenestene til en av Norges mest kjente nettbutikker, RoyalDesigne. Kjøp ditt valgte produkt fra dem og oppgi vår adresse. Innen få dager vil vi motta det og berike det med våre eksklusive sandcarving-tjenester, for å gi det en helt personlig touch.

Tresfjordvegen 356
6391 Tresfjord
Møre og Romsdal
Norge
Org.Nr. 916763972
Still et spørsmål