Profesjonelle graveringstjenester for alle anledninger
Galleri av verk

Gravert glassstativ Bok med foto

Gi en gave som varer – velg gravert glass!
Gi en personlig og minneverdig gave med våre graverte glassprodukter. Enten det er en bursdag, bryllup, eller en spesiell anledning, et gravert glassstativ med bilde og personlige ønsker vil garantert gjøre inntrykk.

Bli kjent med vår unike gaveidé:

Vi tilbyr en unik gaveidé som garantert vil røre ved hjertene til de som mottar dem. Våre graverte gaver er skreddersydde kunstverk som viser din omtanke og kjærlighet.

Sandgravering:

Sandgravering transformerer vanlig glass til ekstraordinære kunstverk ved å skape komplekse volumformer. Denne teknikken krever betydelig håndverk og kunstneriske ferdigheter, og resultatet er et unikt og personlig produkt.

Forberedelse til gravering:

1. Rengjøring:

Det første trinnet er en grundig vask av glasset for å fjerne all smuss, fett, og andre forurensninger som kan påvirke graveringens kvalitet. Det er avgjørende at glasset er helt rent for å sikre at filmen fester seg ordentlig.

2. Tørking og Polering:

Etter vasken, blir glasset nøye tørket og polert. Dette sikrer at overflaten er helt glatt og fri for eventuelle rester eller vannflekker som kan hindre graveringens presisjon.

3. Forberedelse av Photo Rayzist SR3000 Film:

Det neste steget involverer forberedelse av en spesiell film kalt „Photo Rayzist SR3000“. Denne filmen er essensiell for å overføre det ønskede designet nøyaktig til glassoverflaten.

4. Eksponering for UV-Lys:

Den forberedte filmen eksponeres deretter for UV-lys ved hjelp av en spesiell UV-lampe. Dette trinnet er kritisk for å aktivere filmens følsomme egenskaper og forberede den for overføring av designet til glasset.

5. Vasking og Tørking av Filmen:

Etter eksponeringen blir filmen vasket med vann for å fjerne ubelyste deler. Den vaskede filmen blåses så tørr med en luftstråle på 30 grader for å sikre at den er helt fri for vann før den påføres glasset.

6. Påføring av Filmen på Glasset:

Den tørre og forberedte filmen legges forsiktig på glasset. Dette trinnet krever presisjon for å unngå luftbobler og for å sikre at designet overføres nøyaktig til glasset.

7. Manuell Gravering:

Nå er glasset klart for den siste og mest spennende fasen: manuell gravering. Ved hjelp av en graveringsmaskin, blir det endelige designet nøye gravert inn i glasset. Denne manuelle prosessen tillater skapelsen av detaljerte og personlige kunstverk som er både vakre og unike.

Design og forhåndsvisning:

Våre erfarne designere jobber tett med deg for å skape den perfekte graverte gave. Vi bruker avanserte verktøy som Adobe Photoshop 2024 og Adobe Illustrator 2024 for å bringe dine ideer til live, og du får se en modell før produksjonen starter.

Fotografering, innpakning og levering:

For å sikre kvaliteten, fotograferes det ferdige produktet og sendes til deg for godkjenning. Deretter pakkes gaven forsiktig og sendes direkte til mottakeren, klar til å skape glede og minnerike øyeblikk.

Bestill din graverte gave i dag:

Utforsk vårt brede utvalg av produkter egnet for gravering i vår katalog. Velg den perfekte gaven, og la oss skape noe unikt sammen.

Unikt samarbeid for unike gaver:

Vi samarbeider med kjente partnere som UnikGave og RoyalDesigne for å tilby et bredt utvalg av gaver. Dette sikrer at vi kan møte alle dine behov og ønsker, selv de mest unike.

Tresfjordvegen 356
6391 Tresfjord
Møre og Romsdal
Norge
Org.Nr. 916763972
Still et spørsmål