Profesjonelle graveringstjenester for alle anledninger
Galleri av verk

Gravert glassstativ ORBIT for nyfødte

Feiringen av Nytt Liv: En Hyllest til Øyeblikket
Fødselen av en baby er en viktig begivenhet i menneskers liv. Dette øyeblikket er starten på en ny reise, ikke bare for barnet men også for foreldrene, slektninger, og venner. Det vekker en følelse av fornyelse og ubeskrivelig lykke. Alle ønsker å fange og bevare denne spesielle tiden, og hva er vel bedre enn en personlig gave som varer livet ut?

Gaver som Bærer Historien Videre

Gavekort vil gjenspeile spenningen og fortryllende følelser knyttet til fødselen til en ny person. I en verden hvor hver detalj kan fange essensen av det nye livet, står graverte gaver ut som tidløse minner. De vanligste og mest betydningsfulle gavene ved fødselen er glassmonter, glassmedaljer og glassur, hver gravert med omsorg og kjærlighet.

Ved hjelp av sandcarving-teknikken, skaper vi personlige kunstverk som inkluderer babyens fødselsdato, høyde, vekt, navn og et ønske. Vi kan til og med gravere bilder, fange et øyeblikk av renhet og glede som aldri vil falme.

Sandgravering

Sandgravering representerer en eksepsjonell teknikk for å gi glass en unik, personlig touch. Denne metoden involverer fin detaljering og skaper komplekse volumformer direkte på glassoverflaten. I motsetning til andre glassbehandlinger, krever sandgravering både avanserte håndverksmessige ferdigheter og en dyp forståelse for kunst. Det som virkelig skiller sandblåsing fra andre teknikker er evnen til å overføre detaljerte tegninger med utrolig presisjon, noe som gjør hvert stykke til et kunstverk i seg selv.

Prosessen for å gravere glass

Forberedelse er nøkkelen til suksess i glassgravering. Prosessen starter med nøye vask, tørking og polering av glasset for å sikre en feilfri overflate. Deretter, en spesiell prosedyre med „Photo Rayzist SR3000“ film tar plass. Filmen blir eksponert under en UV-lampe, vasket med vann og deretter tørket med en luftstråle på 30 grader for å fjerne eventuelle gjenværende vannpartikler. Den forberedte filmen plasseres nøye på glasset, med luftspaltene presset ut forsiktig for å sikre perfekt adhesjon. Med dette er glasset forberedt og klart for den avgjørende fasen: den kunstneriske manuelle graveringen.

Forberedelse av bilde for gravering

orberedelsesfasen er avgjørende for å sikre at din bryllups- eller jubileumsgave blir perfekt. Vi starter med en grundig diskusjon om hvordan gaven skal se ut. Takket være våre erfarne designere, får du se en modell av gaven i Adobe Photoshop 2024 eller Adobe Illustrator 2024 før produksjonsprosessen starter. Dette gir deg muligheten til å gjøre justeringer og velge det designet som appellerer mest til deg, sikrer at den ferdige gaven ikke bare møter, men overgår dine forventninger.

Fotografering, innpakning og frakt

Vår dedikerte ansatt tar et bilde av det ferdige stativet for å gi deg et forhåndsvisning før frakt. Dette trinnet sikrer at du kan være helt trygg på kvaliteten av vårt arbeid. Vi legger deretter stor vekt på forsiktig innpakning for å beskytte din unike gave under transporten. Innen få dager vil du motta gaven som er garantert å vekke glede og gi varige minner i mange år fremover.

 

Hvor kan man bestille Inngravert Gravert glassstativ ORBIT for nyfødte

Utforsk vårt omfattende utvalg i KATALOG OVER PRODUKTER FOR GRAVERING. Vårt sortiment strekker seg fra elegante krukker til eksklusive krystallkaraffer. Hos oss finner du den ideelle gaven som garantert vil bli satt pris på. Enten det er for en nyfødt eller en annen spesiell anledning, våre inngraverte glassstativ ORBIT er det perfekte valget for de som søker noe unikt og minneverdig.

Partnerskap for Unikhet

I vår søken etter å tilby Gravert glassstativ ORBIT for nyfødte, samarbeider vi med partneren vår «UnikGave». Det hender at våre preferanser ikke matcher, eller at vi ikke kan tilby hele spekteret av produkter. I slike tilfeller kan du benytte deg av tjenester fra en av Norges mest kjente nettbutikker, RoyalDesigne. Velg ditt produkt der, oppgi vår adresse, og vi vil motta det innen få dager for å tilføre vår unike sandcarving-service. Dette partnerskapet sikrer at du får nettopp det unike produktet du søker.

Kundevurderinger
Ruslanas Stankevičius
Puikus bendravimas, lengva susitarti, greitas ir kokybiškas darbas. Labai patenkinti paslaugomis.
Tresfjordvegen 356
6391 Tresfjord
Møre og Romsdal
Norge
Org.Nr. 916763972
Still et spørsmål