Profesjonelle graveringstjenester for alle anledninger
Galleri av verk

Gravert sett av glass

Du kan gi gave inngraverte glass ved enhver anledning, enten det er bursdag, bryllup, jubileum, valentinsdag eller nyttår… ..
Eller vil du bare diversifisere skrivebordet ditt? Vi hjelper deg!

Hvis du lurer på hva du skal gi til en bursdag, har vi noe å tilby. Det kan være et glass stativ, en vase eller et speil med gravert hilsen eller ønske som vil glede hjertet. Det kan være en flott interiørdetalj også. Gravering vil hjelpe deg å lage en gave til denne fantastiske anledningen. Forskjellige ord vil gjenspeile spenningen til denne feiringen. De vanligste gavene til bursdag eller jubileum er et glass stativ, et drikkeglass, ei klokke, en vase, ei flaske og en karaffel. Ved hjelp av graveringen skriver vi ned hilsenen, ønsket, graveringen av bilder…

 

Sandgravering: Når Glass Blir til Kunst

Sandgravering forvandler vanlige glass til ekstraordinære mesterverk. Denne teknikken skiller seg ut ved å skape komplekse former med imponerende detaljer. Hvor andre metoder faller kort, leverer sandgravering presisjon og kunstnerisk dybde. Med muligheten til å innramme intrikate tegninger på glass, åpnes en verden av unikhet. Hvert ferdige stykke er ikke bare et glass, men et håndverk av høy kunstnerisk verdi.

Prosessen for Å Gravere Glass: Et Mesterverk Steg for Steg

Å gravere glass er en kunstform som krever presisjon fra start til slutt. Først rengjøres glasset nøye, etterfulgt av tørking og polering. Neste steg involverer forberedelse av en spesiell “Photo Rayzist SR3000” film. Denne filmen eksponeres deretter for UV-lys, vaskes i vann, og tørkes med en luftstråle på 30 grader. Til slutt, den forberedte filmen appliseres på glasset, klargjort for det kunstneriske høydepunktet: den manuelle graveringen. Dette er hvordan vi skaper ditt personlige glasskunstverk.

Forberedelse av Bilde for Gravering: Skap Din Perfekte Gave

Før vi starter graveringen, diskuterer vi dine ønsker for bryllups- eller jubileumsgaven. Du får se modellen i Adobe Photoshop 2024 eller Adobe Illustrator 2024 før vi går videre. Dette gir deg sjansen til å justere og velge det designet som passer best for deg. Våre erfarne designere hjelper deg med å finne det perfekte uttrykket for din gave, og sikrer at resultatet blir akkurat som ønsket.

Fotografering, Innpakning og Frakt: Slik Sikrer Vi Din Tilfredshet

Før din unike gave forlater oss, tar vi et bilde av produktet. Dette gjøres slik at du kan være trygg på kvaliteten. Deretter pakker vi varen med største forsiktighet. Snart etter, sender vi den direkte til deg. Innen kort tid vil du motta din spesielle gave, klar til å skape varige minner og glede.

Hvor Kan Man Bestille Inngraverte Glasssett?

Utforsk vårt omfattende utvalg i vår gravering produktkatalog. Vi tilbyr alt fra dekorative krukker til elegante krystallkaraffer. Hos oss finner du den ideelle gaven, klar til å bli personliggjort og gjort unik. Start din reise mot den perfekte gave i dag.

Partnerskap for Unikhet: En Sammenfletting av Talent

Gjennom vårt samarbeid med «UnikGave», tilbyr vi eksklusive graverte sett av glass. Noen ganger kan våre smaker variere, eller vi har kanskje ikke alt du søker. Derfor kan du benytte deg av «RoyalDesigne», en av Norges fremste nettbutikker. Finn ditt ønskede produkt der, oppgi vår adresse ved kjøp. Vi vil motta det og tilføre vår spesialitet i sandgravering, berikende din unike gave ytterligere.

Tresfjordvegen 356
6391 Tresfjord
Møre og Romsdal
Norge
Org.Nr. 916763972
Still et spørsmål