Profesjonelle graveringstjenester for alle anledninger
Galleri av verk

Graverte keramiske kopper

Skap Magiske Morgenstunder med Personlige Kopper
Å starte dagen med en varm kaffe eller te er en rituell hygge for mange. Men forestill deg hvor mye mer spesiell denne stunden kan bli med en kopp designet spesielt for deg. En personlig kopp kan gjøre hver morgen litt lysere, og gi en perfekt start på dagen.

Gjør Hverdagen Unik med Graverte Kopper

Inngraverte kopper av høykvalitets keramikk og porselen tilfører ikke bare et personlig preg til morgenritualet ditt; de beriker også dagliglivet med en følelse av luksus og individualitet. Enten det er en kopp med navnet ditt, en inspirerende setning, eller et lekent bilde, blir hver slurk en påminnelse om noe eller noen spesiell.

Personlig Touch

Det som virkelig skiller disse koppene fra mengden, er muligheten til å tilpasse dem ned til minste detalj. En personlig gravert kopp kan reflektere din personlighet, dine interesser, eller selv uttrykke kjærlighet og omtanke når gitt som en gave.

Kunstverk du Kan Drikke Fra

Med sandcarving, en avansert form for gravering, kan vi transformere en ordinær kopp til et unikt kunstverk. Denne teknikken tillater detaljerte og komplekse design, som gjør hver kopp til et mesterverk av personlig uttrykk.

Sandgravering: Kunstverk Fra Sand og Glass

Sandgravering transformerer glass til unike kunstverk. Denne teknikken skjærer ut komplekse volumer og former, krever eksepsjonelt håndverk og kunstnerisk dyktighet. Ulik andre metoder for glassbearbeiding, tilbyr sandblåsing enestående nøyaktighet i innrammingen av tegninger på glass. Resultatet? Et mesterverk som fanger øyet og beriker ethvert rom.

Prosessen for Å Gravere Glass: En Kunstnerisk Reise

Å gravere glass er en kunstform som krever presisjon gjennom flere nøye trinn. Først rengjøres glasset grundig før det poleres til perfeksjon. Deretter brukes en spesiell “Photo Rayzist SR3000” film, som eksponeres under en UV-lampe. Den behandlede filmen vaskes og tørkes med en luftstråle ved 30 grader. Når filmen er klar, påføres den glasset med stor nøyaktighet. Til slutt er glasset forberedt for det siste trinnet: den detaljrike, manuelle graveringen. Hver fase er kritisk for å sikre et feilfritt resultat.

Forberedelse av Bilde for Gravering: Skap Din Perfekte Gave

Når det kommer til en unik bryllups- eller jubileumsgave, starter vi med en samtale. Sammen planlegger vi hvordan gaven din skal se ut. Du får se en modell gjennom Adobe Photoshop 2024 eller Adobe Illustrator 2024 før vi begynner. Dette gir deg sjansen til å gjøre endringer og velge det designet som virkelig taler til deg. Våre erfarne designere står klare til å realisere din visjon, sikrer at den endelige gaven blir like unik som mottakeren.

Fotografering, Innpakning og Frakt: Fullføringen av Din Gave

Etter at ditt unike stativ er ferdigstilt, tar vi et bilde og sender til deg. Slik kan du allerede føle deg trygg på kvaliteten. Deretter pakker vi din gave med stor omsorg før den sendes. Innen kort tid vil du motta denne spesielle gaven, klar til å spre glede og varme følelser for år fremover.

Hvor Kan Man Bestille Inngraverte Keramiske Kopper

Utforsk vårt omfattende utvalg i vår KATALOG OVER PRODUKTER FOR GRAVERING. Vi tilbyr alt fra sjarmerende krukker til elegante krystallkaraffer. Her finner du den ideelle gaven, skreddersydd med personlig gravering. Start din søken etter den perfekte gaven hos oss.

Partnerskap for Unikhet

Vi samarbeider med «UnikGave» for å tilby «Graverte keramiske kopper». Noen ganger har vi forskjellige smaker, eller vi kan ikke tilby hele sortimentet. Da kan du bruke tjenester fra «RoyalDesigne», en av Norges mest kjente nettbutikker. Kjøp deres produkt og oppgi vår adresse. Innen få dager vil vi motta det og legge til vår unike sandcarving-tjeneste, slik at du får et helt spesielt produkt.

Tresfjordvegen 356
6391 Tresfjord
Møre og Romsdal
Norge
Org.Nr. 916763972
Still et spørsmål