Profesjonelle graveringstjenester for alle anledninger
Galleri av verk

Graverte sett av glass

Utforsk Magien av Tilpassede Graverte Glassgaver

Enten det er en fødselsdag, bryllup, jubileum, valentinsdag, nyttårsfeiring eller du simpelthen ønsker å diversifisere skrivebordet ditt, tilbyr vi den perfekte løsningen med våre unikt graverte glass. Vår spesialitet, sandgravering, kombinerer dyktighet og kreativitet for å bringe dine mest spesielle øyeblikk til live gjennom glass.

Enten du leter etter en måte å gjøre dine egne hjemmekvelder spesielle på, eller søker den perfekte, minneverdige gaven, understreker vår ekspertise i sandgravering viktigheten av detaljer og kvalitet. Gjennom vårt omfattende utvalg av design og graveringsteknikker, sikrer vi at hvert produkt ikke bare er en gave, men en varig erindring.

Oppdag den ideelle måten å uttrykke din takknemlighet, kjærlighet, eller kanskje til og med din bedrifts verdier gjennom våre tilpassede graverte glass. Uansett anledning, står våre produkter klare til å legge til det ekstra laget av personlighet og klasse til din feiring eller daglige liv.

 

Fra Konsept til Fullførelse: Skapelsen av Ditt Personlige Kunstverk

Sandgravering: Kunstformen som Varer Evig

Sandgravering skiller seg ut med sin evne til å skape dyptgående, voluminøse design som fanger øyet. Dette håndverket krever presisjon og kunstnerisk flair, som gjør hvert stykke unikt. Det er denne teknikken som gir mulighet for å skape detaljerte bilder og tekst på glassoverflaten med enestående nøyaktighet.

Steg-for-Steg: Prosessen med Glassgravering

Vårt team tar gravering til neste nivå ved å starte med nøye utvalgte glass som rengjøres, tørkes og poleres. Deretter forbereder vi en spesiell Photo Rayzist SR3000-film som utsettes for UV-lys, vaskes og tørkes før den omhyggelig plasseres på glasset. Dette forbereder glasset for den viktigste delen av prosessen: den manuelle graveringen.

Samarbeid om Design: Fra Idé til Virkelighet

Vi tror på en samarbeidsprosess, der dine ideer bringes til liv gjennom våre erfarne designere. Ved hjelp av Adobe Photoshop 2024 og Adobe Illustrator 2024, visualiserer vi din gave før produksjonen starter. Dette sikrer at du får akkurat det du ønsket deg.

Fra Fotografering til Levering: Vår Forpliktelse til Kvalitet

Vi fotograferer det ferdige produktet og sender det til deg for godkjenning, pakker det deretter med største forsiktighet, og sikrer at din unike gave når frem i perfekt stand. Vårt mål er å gi deg en gave som vil vekke glede i mange år fremover.

Oppdag Vårt Utvalg: Fra Krukker til Krystallkaraffer

Vårt brede utvalg av produkter venter på deg i vår katalog over produkter for gravering. Her finner du alt fra krukker til eksklusive krystallkaraffer, perfekte for enhver anledning.

Partnerskap for Unikhet

For de som søker noe virkelig unikt, tilbyr vi også tilpassede graverte gaver gjennom vårt samarbeid med UnikGave. Skulle vårt sortiment ikke møte dine behov, hjelper vi deg gjerne med å finne den perfekte gaven fra RoyalDesigne, en av Norges mest kjente nettbutikker

En Reise gjennom Kunst og Håndverk

Gjennom hvert trinn i prosessen, fra den første diskusjonen av designet til den endelige leveringen, er vårt mål å skape noe som ikke bare er en gave, men et varig minne. Vår dedikasjon til kvalitet og detaljer sikrer at hvert graverte glass sett vi produserer, står som et testament til håndverket bak sandgravering.

Tresfjordvegen 356
6391 Tresfjord
Møre og Romsdal
Norge
Org.Nr. 916763972
Still et spørsmål