Profesjonelle graveringstjenester for alle anledninger

Hvordan pakke inn gave

De fleste av oss som kjøper gaver, vet også at de skal pakkes inn. Hvorfor er det de skal pakkes inn, tenker du? Hør her. Når du gir noen en gave, gir du også en eller annen opplevelse i tillegg til  det du gir, og uansett hva det er du gir. Før man egentlig gir gaven til noen, pleier man å si et par fine ord — kanskje om selve gaven, kanskje om forholdet med gavemottakeren, ja og kanskje til og med om selve gaveinnpakningen. Etter den korte talen får gavemottakeren pakke ut gave. Og dette er en opplevelse både for deg som gavegiver, og for vennen din som mottar gaven. Derfor er det verdt å bruke litt tid på å pakke inn gaven slik at denne opplevelsen blir morsomst mulig for begge to. Her er noen smarte tips til deg.

  • bruk stoff istedenfor papir. Verden er i økologisk kaos, og vi bidrar til det. Hvis du også føler synd på jorda og har et sjal, et pledd eller noen stoffrester som du ellers ikke ville ha brukt, prøv å knytte det pent rundt gaven din. Da skårer du poeng både som en miljøvennlig og kunstnerisk gavegiver.
  • synes du ikke at det første tipset er noe for deg, anbefaler vi å bruke gråpapir. Du kan tegne noe på papiret hvis du vil ha mer pynt (og da blir gaven innpakket helt unikt, for ingen annen tegner slik du gjør det!), eller så kan du skrive et par ord på det (da trenger du ikke kjøpe gavekort, dessuten). Ønsker du en minimalistisk innpakning, er gråpapir ditt beste valg, hvis du spør oss.
  • flasker kan pakkes inn på kreative måter også, og du trenger ikke kjøpe de lange (og nokså stygge) gaveposene. Gjennomfør en rask google-søk, så finner du mange ideer til inspirasjon.

Nå at julesesongen er åpen, er det kanskje mest aktuelt med informasjon rundt julegaver. Så, slik pakker du inn julegavene dine:

  • store gaver kan blant annet pakkes inn blader fra gamle aviser og magasiner. Da får du en unik og fargerik gave uten ekstra kostnader til selve innpakningen.
  • resirkuler det du allerede har. Vi har allerede nevnt stoffrester du har liggende hjemme, men husk også at gamle poser og esker kan brukes om igjen!
  • sløyfen kan også tegnes på innpakningen, så du må ikke kjøpe den. Bruker du gråpapir? Da kan du rett og slett tegne sløyfen på papiret.
  • har du dårlig tid og mange gaver som skal pakkes, kan du rett og slett legge dem i en stor stoffpose. Du kan forklare dette med at julenissen kanskje hadde det litt for travelt til å pakke inn hver gave separat, men han la igjen en hel pose med gaver til små og store!

God jul, påske og gratulerer med dagen!

Tresfjordvegen 356
6391 Tresfjord
Møre og Romsdal
Norge
Org.Nr. 916763972
Still et spørsmål