Profesjonelle graveringstjenester for alle anledninger
Galleri av verk

Inngravert glass klokke med logo og foto

Vil du lage en eksklusiv gave? En klokke er en god idé!

Vis oppmerksomheten til den kjære ved å donere en gave. Klokkene kan komme i standardformer som vi tilbyr, eller vi kan lage eksklusive former. Så du kan velge den rette til bryllupet, bursdagen eller jubileet, eller for kollegene eller partnerne dine … eller det vil være en del av interiøret ditt. Når vi designer bilder med logo, får vi en perfekt kamp med f.eks din favorittidrett, spillere …..

Sandgravering

Sandgravering er en måte å etterbehandle glass ved å kutte komplekse volumformer. Det virkelige ferdig resultatet er et kunstverk. Sammenlignet med andre glassbehandlingsteknikker — krever mer håndverk og høye kunstneriske ferdigheter. En av funksjonene ved sandblåsing er muligheten til å ramme inn tegninger på glassoverflaten med høyt nøyaktighet.

Prosessen for å lage et stativ

Stiklo paruošimas graviravimui turi daug etapų: matuojamas, pjaustomas, poliruojamas, apdirbamos kraštinės mechaniniu ir rankiniu būdu.

Kitas projekto kūrimo žingsnis yra atspausdinti jau suformuota projeką bei paruošti specialią „Photo Rayzist SR3000“ plėvelę.

Po to atspaudas yra apšviečiamas UV lempa ant specialios plėvelės, kuri plaunama karšto vandens srove ir jau nuplauta plėvelė yra džiovinama  30 laipsnių oro srove.

Paruošta plėvelė dedama ant stiklo, ištiesinant ir švelniai išspaudžiant oro tarpus.

Dabar stiklas yra paruoštas rankiniam graviravimui graviravimo mašinoje.

Išgraviruotas produktas plaunamas, poliruojamas, sujungiamas UV lempa bei spec.klijais su iš anksto paruoštu stovu.

Projekto gamyba

Det er vanskelig å tilberede glass: det måles, kuttes, behandles, slipes manuelt.
Det neste trinnet i prosjekt er å forberede en spesiell „Photo Rayzist SR3000“ film. Etter det — blir stemplet opplyst med UV-lampe med en spesiell film, vasket med vann og den allerede vasket filmen er blåst med en 30 grader luftstråle. Den tilberedte tørre filmen legges på glasset ved å rette ut og presse luftspaltene forsiktig. Og nå er glasset klart for hovedscenen — manuell gravering på en graveringsmaskin. Det ferdige produktet vaskes, poleres og kobles til et ferdig forberedt stativ.

Fotografering, innpakning og frakt

Ansatt tar et bilde av stativet og sender det til kund. På denne måten kan kunden bli sikker på kvaliteten på arbeidet. Vi pakker deretter forsiktig og sender det til kunden. Om noen dager vår kunden mottar sin unike gave som vil gi hyggelige følelser i mange år.

Tresfjordvegen 356
6391 Tresfjord
Møre og Romsdal
Norge
Org.Nr. 916763972
Still et spørsmål