Profesjonelle graveringstjenester for alle anledninger
Galleri av verk

Inngravert glass klokke med logo og foto

Vil du lage en eksklusiv gave? En klokke er en god idé!

Enestående Designmuligheter

Vis oppmerksomheten til den kjære ved å donere en gave. Klokkene kan komme i standardformer som vi tilbyr, eller vi kan skape eksklusive former. Velg den perfekte for bryllup, jubileum, kollegaer eller partnere… eller som et stykke av ditt interiør. Ved å designe bilder med logo, oppnår vi en perfekt match med din favorittsport, spillere, og mer.

Sandgravering

Sandgravering er en teknikk for å etterbehandle glass ved å kutte komplekse former. Resultatet er et kunstverk. Dette krever mer håndverk og kunstneriske ferdigheter enn andre glassbehandlingsteknikker. En nøkkelfunksjon ved sandblåsing er evnen til å innramme tegninger på glassoverflaten med stor nøyaktighet.

Prosessen for å gravere glass

Forberedelse av glass for gravering inkluderer vask, tørking, og polering. Deretter forberedes en spesiell “Photo Rayzist SR3000” film. Filmen blir belyst med UV-lampe, vasket med vann og tørket. Den forberedte filmen påføres glasset, klart for manuell gravering.

Forberedelse av bilde for gravering

Våre spesialiserte designere, med lang erfaring, diskuterer designvalg med deg. Ved hjelp av Adobe Photoshop 2024 eller Adobe Illustrator 2024, ser du modellen før produksjonen starter, slik at du kan justere og velge det vakreste alternativet for deg.

Fotografering, innpakning og frakt

Vi tar bilde av det ferdige produktet og sender til kunden for godkjenning. Deretter pakker vi produktet forsiktig og sender det. Kundene mottar sin unike gave innen få dager, klar til å gi glede i mange år.

Hvor kan man bestille Inngravert glass klokke med logo og foto

Vårt brede utvalg finnes i KATALOG OVER PRODUKTER FOR GRAVERING. Fra krukker til krystallkaraffer, finn den perfekte gaven for enhver anledning.

Partnerskap for Unikhet

Ved behov for et enda mer unikt produkt, samarbeider vi med UnikGave. Skulle vårt utvalg ikke dekke dine behov, tilbyr RoyalDesigne et bredt utvalg produkter. Kjøp deres vare, oppgi vår adresse, og vi vil legge til våre sandcarving tjenester.

Dette sammendraget gir en detaljert oversikt over prosessen fra idé til det ferdige, personlig tilpassede produktet. Ved å velge oss for din graverte glassklokke, sikrer du en gave som ikke bare er unik, men også bærer en dypere mening og kvalitet.

Tresfjordvegen 356
6391 Tresfjord
Møre og Romsdal
Norge
Org.Nr. 916763972
Still et spørsmål