Profesjonelle graveringstjenester for alle anledninger
Galleri av verk

Inngravert sett til bryllup

Inngravert sett med karaffel og begger vil være en flott gave til brudepar, vitner, foreldre eller venner!

Graverte gaver er ikke masseprodusert, så vi kan gravere tekster, bilder eller tegninger etter eget valg som uttrykker dine følelser til noen i nærheten av deg. Sett kan være laget av karaffel med vin, whisky eller cognac og andre glass. Så la oss velge den rette til bryllupet, bursdagen eller jubileet, eller for kollegene eller partnerne dine … Med et stort utvalg av glass og utskrifter, er du sikker på å finne den som passer deg godt som gave og som et dekorasjon til ditt interiør.

Sandgravering

Sandgravering er en måte å etterbehandle glass ved å kutte komplekse volumformer. Det virkelige ferdig resultatet er et kunstverk. Sammenlignet med andre glassbehandlingsteknikker — krever mer håndverk og høye kunstneriske ferdigheter. En av funksjonene ved sandblåsing er muligheten til å ramme inn tegninger på glassoverflaten med høyt nøyaktighet.

Prosessen

Første trinn er forbindelse glass-vaske og tørke.
Det neste trinnet i prosjekt er å forberede en spesiell „Photo Rayzist SR3000“ film. Etter det — blir stemplet opplyst med UV-lampe med en spesiell film, vasket med vann og den allerede vasket filmen er blåst med en 30 grader luftstråle. Den tilberedte tørre filmen legges på glasset ved å rette ut og presse luftspaltene forsiktig. Og nå er glasset klart for hovedscenen — manuell gravering på en graveringsmaskin.

Forberedelse av bilde for gravering

Først, diskuterer vi hvordan en bryllups eller jubileumsgave skal se ut. Du vil se modellen før produksjonsprosessen begynner, slik at du får muligheten til å justere og velge det vakreste alternativet for deg. Vi har en spesialiserte designere, som har lang erfaring. De tilbyr deg et utvalg av allerede laget modell av Photoshop CC.

Fotografering, innpakning og frakt

Ansatt tar et bilde av stativet og sender det til kund. På denne måten kan kunden bli sikker på kvaliteten på arbeidet. Vi pakker deretter forsiktig og sender det til kunden. Om noen dager vår kunden mottar sin unike gave som vil gi hyggelige følelser i mange år.

Tresfjordvegen 356
6391 Tresfjord
Møre og Romsdal
Norge
Org.Nr. 916763972
Still et spørsmål