Profesjonelle graveringstjenester for alle anledninger
Galleri av verk

Inngraverte vinglass

La oss dykke inn i prosessen med å skape unike, inngraverte glassgaver som virkelig gjør et inntrykk, fra ide til ferdig produkt. Ved å kombinere tradisjonell sandgravering med moderne design, tilbyr vi noe helt spesielt for enhver anledning.

En Gave som Står Ut: Inngraverte Glass

Gi en gave som varer, med personlig preg. Perfekt for bursdager, bryllupper, jubileer, eller som en elegant tilføyelse til hjemmet.

Skreddersydd Eleganse: Fra Idé til Utførelse

Vi starter med en idé. En visjon om det perfekte settet med glass. Enten det er for en spesiell anledning eller for å berike hjemmet ditt, skaper vi noe unikt.

Sandgravering: Kunst møter Håndverk

Sandgravering er en avansert teknikk som gir detaljert og dyptgående design. Dette håndverket skiller seg ut med sin presisjon og evne til å fange intrikate detaljer.

Prosessen med å Gravere Glass

Forberedelsen er nøkkelen. Vi starter med rengjøring og polering før vi overfører designet via en spesiell film. Dette forbereder glasset for den magiske prosessen med sandgravering.

Design: Hjertet av Gaven

Vårt team av erfarne designere jobber med deg for å bringe din visjon til liv. Ved hjelp av Adobe Photoshop 2024 og Adobe Illustrator 2024, finpusser vi designet til det er perfekt.

Fotografering, Innramming og Forsendelse

Kvalitetskontroll er essensiell. Vi fotograferer hvert ferdige produkt for å sikre at det møter våre høye standarder før det pakkes og sendes til deg.

Unike Gaver for Spesielle Anledninger

Vårt brede utvalg i KATALOG OVER PRODUKTER FOR GRAVERING inkluderer alt fra krukker til krystallkaraffer. Finn den perfekte gaven til enhver anledning.

Partnerskap for Unikhet

Sammen med våre partnere, som UnikGave og RoyalDesigne, tilbyr vi et bredt spekter av produkter. Hvis du søker noe utenfor vårt sortiment, kan de hjelpe deg å finne det perfekte produktet, som vi deretter kan tilpasse med sandgravering.

Gjennom hvert trinn i prosessen, fra konseptualisering til ferdig produkt, legger vi vår lidenskap og ekspertise i arbeidet. Vårt mål er å skape personlige gaver som varer livet ut, og som gir glede og minner for både giver og mottaker.

Tresfjordvegen 356
6391 Tresfjord
Møre og Romsdal
Norge
Org.Nr. 916763972
Still et spørsmål