Profesjonelle graveringstjenester for alle anledninger
Galleri av verk

Inngraverte vinglass

Du kan gi gave inngraverte glassene ved enhver anledning, enten det er bursdag, bryllup, jubileum, valentinsdag eller nyttår… ..
Eller vil du bare diversifisere skrivebordet ditt? Vi hjelper deg!

Gravering er ikke begrenset til stykker. Vi kan lage et perfekt sett med glass til deg ut fra antallet glass du ønsker og forskjellige typer glass. Navn givne glass med et bilde vil alltid gi deg varme følelser og minner.
Graveringsnotater, hilsener, graveringsfoto …. Håndtak for gravering finner du i koppkatalogen vår

Sandgravering

Sandgravering er en måte å etterbehandle glass ved å kutte komplekse volumformer. Det virkelige ferdig resultatet er et kunstverk. Sammenlignet med andre glassbehandlingsteknikker — krever mer håndverk og høye kunstneriske ferdigheter. En av funksjonene ved sandblåsing er muligheten til å ramme inn tegninger på glassoverflaten med høyt nøyaktighet.

Forberedelse av bilde for gravering

Vi vil diskutere på forhånd hvordan glassene, glassene eller krusene vil se ut. Du vil se modellen før produksjonsprosessen begynner, slik at du får muligheten til å justere og velge det vakreste alternativet for deg. Vi har en spesialiserte designere, som har lang erfaring. De tilbyr deg et utvalg av allerede laget modell av Photoshop CC.
Glassene kan graveres klar og i frost

Prosessen

Kopper eller annet glass vaskes og tørkes grundig før gravering.

Det neste trinnet i prosjekt er å forberede en spesiell „Photo Rayzist SR3000“ film. Etter det — blir stemplet opplyst med UV-lampe med en spesiell film, vasket med vann og den allerede vasket filmen er blåst med en 30 grader luftstråle. Den tilberedte tørre filmen legges på glasset ved å rette ut og presse luftspaltene forsiktig. Og nå er glasset klart for hovedscenen — manuell gravering på en graveringsmaskin.

Fotografering, innpakning og frakt

Ansatt tar et bilde av glass og sender det til kund. På denne måten kan kunden bli sikker på kvaliteten på arbeidet. Vi pakker deretter forsiktig og sender det til kunden. Om noen dager vår kunden mottar sin unike gave som vil gi hyggelige følelser i mange år.

Tresfjordvegen 356
6391 Tresfjord
Møre og Romsdal
Norge
Org.Nr. 916763972
Still et spørsmål