Profesjonelle graveringstjenester for alle anledninger
Galleri av verk

Innrammet inngravert speil med klokke

Oppdatert versjon av artikkelen:
Underoverskrift:
Gi en minneverdig gave med personlig preg: Graverte speil og klokker

Utvidet blokk med tekst:

Unike gaveidéer – Gravering av fotografier, tekster, og design Ikke begrens dine gaveidéer til kun standard tekster eller generiske tegninger. Med vår avanserte sandgraveringsteknikk, åpner vi dørene for et hav av personaliseringsmuligheter. Enten det er et dyrebart fotografi, et personlig sitat, eller et spesialdesignet mønster, kan vi gravere det inn i glasset for å skape en gave som virkelig rører ved hjertet.

Sandgravering - Kunst møter presisjon

Sandgravering er en teknikk som tillater oss å skape detaljerte og komplekse designs på glassoverflater. Dette håndverket krever ikke bare teknisk dyktighet, men også en kunstnerisk berøring for å bringe glasset til liv. Ved å benytte høytrykks sandblåsing, kan vi oppnå en utrolig dybde og detaljnivå som setter våre produkter i en egen klasse.

Fra konsept til virkelighet - Glassgraveringens reise

Prosessen starter med et nøye valg av glass, som deretter gjennomgår en grundig rengjøringsprosess. Deretter blir et spesielt utviklet Photo Rayzist SR3000-film anvendt på glasset. Denne filmen, eksponert under en UV-lampe og deretter vasket i vann, skaper et perfekt underlag for den manuelle graveringen. Dette stadiet er hjertet i vår produksjon, hvor hver eneste detalj blir nøye utskåret for å reflektere kundens ønsker og våre høye standarder for kvalitet og design.

Design til perfeksjon - Tilpasning for enhver anledning

Vårt team av erfarne designere jobber tett med kundene for å realisere deres visjon. Ved å bruke avanserte verktøy som Adobe Photoshop 2024 og Adobe Illustrator 2024, tilbyr vi et forhåndsvisning av designet, slik at kunden kan gjøre eventuelle justeringer før graveringen starter. Dette sikrer at det endelige produktet ikke bare møter, men overgår kundens forventninger.

Fotografering, innpakning, og levering - Detaljene som teller

Når graveringen er fullført, fotograferer vi det ferdige produktet og sender bildet til kunden for en siste bekreftelse. Deretter pakker vi forsiktig inn produktet for å sikre at det når frem til kunden i perfekt stand. Vår dedikasjon til kvalitet strekker seg fra starten av prosessen til det øyeblikket du mottar din unike gave.

Utforsk vår katalog - En verden av graverte gaver

For de som søker det perfekte graverte glass trofe til en spesiell anledning, tilbyr vår omfattende katalog et bredt spekter av produkter. Fra elegante krystallkaraffer til unike glasskrukker, finner du den ideelle gaven som vil bli verdsatt i årene som kommer.

Partnerskap for unikhet - Tilpassede løsninger for alle

For de tilfeller hvor våre kunders smak divergerer fra vårt standardutvalg, eller når vi ikke kan tilby et komplett sortiment, har vi etablert samarbeid med kjente leverandører som UnikGave og RoyalDesigne. Dette sikrer at vi kan møte alle dine behov, og legge til vår signatur sandcarving for en ekstra spesiell touch.

Tresfjordvegen 356
6391 Tresfjord
Møre og Romsdal
Norge
Org.Nr. 916763972
Still et spørsmål