Profesjonelle graveringstjenester for alle anledninger

Glasstrofé Uvex

Med Manchester City motiv

1194 kr
inkl.MVA
Bestill varene
Etter å ha blitt enige om oppsettet
Produksjon:
2-3 dager
2-5 virkedager
Prosjekter kan tilpasses ditt behov. Design er inkludert i prisen.
Fargeeffektfoto

Ser du etter en original gave? Vil du imponere en venn, hilse på forretningspartnere eller fange de store øyeblikkene i livet ditt?

Et bilde i et krystallglass… Dette er en helt ny og unik måte å bevege et bilde inne i glasset. Bildet flyttes inne i krystallen. Den er farget, gjennomsiktig og synlig fra begge sider av krystallen.

Glass stativet med bildet ser ekstremt nydelig og luksuriøst ut, og vil fange livets gleder perfekt — bryllup, barnedåp, bursdag, forlovelse eller bare ha et bilde du liker i en imponerende ramme.

Materiale
Optiwhite Glass
Høyde
29 cm
Bredde
23 cm
Tykkelse
1 cm
Stativ
20 cm x 10 cm
Hvordan jobber vi
1
Gjør din bestilling
Legg igjen din forespørsel på vår hjemmeside

+47 405 89 187
2
Og vi vil hjelpe deg
Administratoren vil kontakte deg for detaljer om bestillingen.
3
Vi vil gravere og sende
Skal sendes via Post Norges pakke
4
Heie på kjøpet ditt
Bursdagsgave til bror Gaver til Jul til bror Gaver til Nytt år til bror Jubileum 16 års gave til bror Jubileum 18 års gave til bror Jubileum 20 års gave til bror Jubileum 25 års gave til bror Nyttårsgave til bror Minnegave til bror Julegave til bror Personlige gaver til bror Bursdagsgave til gutter Gaver til Jul til venner til gutter Gaver til Nytt år til gutter Jubileum 18 års gave til gutter Jubileum 16 års gave til gutter Jubileum 20 års gave til gutter Nyttårsgave til gutter Minnegave til gutter Konfirmasjon gave til gutter Personlige gaver til gutter Bursdagsgave til menn Gaver til Nytt år til menn Gaver til Jul til venner til menn Jubileum 35 års gave menn Jubileum 30 års gave til menn Jubileum 25 års gave menn Minnegave til menn Julegave til menn Nyttårsgave til menn Bursdagsgave til onkel Gaver til Jul til onskel Gaver til Nytt år til onkel Jubileum 30 års gave onkel Jubileum 35 års gave til onkel Jubileum 40 års gave til onkel Jubileum 45 års gave til onkel Personlige gaver til onkel Julegave til onkel Minnegave til onkel Nyttårsgave til onkel Bursdagsgave til venner Gaver til Jul til venner Gaver til Nytt år til venner Jubileum 16 års gave til venner Jubileum 18 års gave til venner Jubileum 20 års gave til venner Jubileum 25 års gave til venner Jubileum 30 års gave til venner Jubileum 35 års gave til venner Jubileum 40 års gave til venner Jubileum 45 års gave til venner Jubileum gave til venner Julegave til venner Minnegave til venner Nyttårsgave til venner Personlige gaver til venner Utdrikningslag gave til venner