Profesjonelle graveringstjenester for alle anledninger

Champagneglass Calibri med nyttårs og julemotiver

Feir Festsesongen med Unike Calibri Champagneglass – Tilgjengelig Nå!

356 kr
inkl.MVA
Bestill varene
Etter å ha blitt enige om oppsettet
Produksjon:
2-3 dager
2-5 virkedager
Prosjekter kan tilpasses ditt behov. Design er inkludert i prisen.
Frost glass

Gled deg over julen og nyttårsfeiringen med våre eksklusive Champagneglass Calibri fra Bohemia. Disse glassene er ikke bare et blikkfang, men også et mesterverk av presisjonsgravering, perfekt for alle som verdsetter kvalitet og estetikk i hverdagsøyeblikkene. Vårt gravering-glass team tilbyr personlig tilpasning med sandgravering, frostgravering, og avansert lasergravering som lar deg sette et personlig preg på hvert glass. Enten det er for et familieportrett, firmaets logo eller et spesielt julemotiv, er våre teknikker ideelle for å skape varige minner.

Disse glassene kommer direkte fra Bohemia, kjent for sitt krystallklare glass og utsøkte håndverk. Med en mulighet til å velge mellom ulike graveringsteknikker og motiver, tilbyr vi en tjeneste som skiller seg ut i mengden. Hvert glass er nøye utformet for å sikre maksimal skjønnhet og holdbarhet, noe som gjør dem til en perfekt gave til venner, familie eller som et eksklusivt tillegg til din egen glasskolleksjon.

Funksjoner og fordeler:

  • Personlig gravering: Muligheter for sandgravering, frostgravering og mer for å personliggjøre hvert glass.
  • Høy kvalitet: Produsert av Bohemia, kjent for sitt premium krystallglass.
  • Fleksibilitet: Egnet for både personlig bruk og som del av en forretningsgave.
  • Levering: Vi tilbyr sikker og pålitelig levering over hele Norge gjennom Posten.no.

Bestill dine Champagneglass Calibri i dag og gjør festsesongen ekstra spesiell med et personlig preg.

Produksjonsland
Tsjekkia
Merke
Bohemia
Materiale
krystallinsk
Innhold
220 ml
Høyde
24 cm
Hvordan jobber vi
1
Enkel Bestillingsprosess for Våre Produkter
Bestill Dine varer Enkelt via E-post: info@gravering-glass.no Hos oss kan du bestille din ønskede varer med personlig gravering enkelt via e-post. Du kan enten fylle ut produktskjemaet på produktets side eller benytte et hvilket som helst kontaktskjema på vår nettside for å sende inn din forespørsel.
2
Din Visjon, Vårt Håndverk
Gi Oss Detaljene, Vi Skaper Kunstverket: For å sikre at vi oppfyller dine forventninger til det fulleste, oppfordrer vi deg til å gi en detaljert beskrivelse av hva du ønsker å gravere på det glassproduktet. Jo mer spesifikk du er, desto bedre kan vi realisere din visjon.
3
Rask og Effektiv Behandling
Din Bestilling Behandles Umiddelbart: Vi tar oss av din bestilling innen 1-2 arbeidsdager. Ved hjelp av Adobe Photoshop 2024, utvikler vi et designforslag som visualiserer hvordan graveringen vil se ut, og informerer deg via e-post for gjennomgang og godkjenning.
4
Bekreftelse og Betaling
Godkjenning før Produksjon: Etter at du er fornøyd og har godkjent graveringens design, sender vi en betalings informasjon for den fullførte produksjonen inkludert leveringskostnader. Dette sikrer en transparent og forutsigbar prosess for begge parter.
5
Produksjon og Levering
Fra Betaling til Produksjon: Når betalingen er mottatt, starter vi produksjonen av din bestilling. Din tilpassede klokke vil være klar for forsendelse innen 1-3 dager, sikret med kvalitet og håndverk fra våre erfarne mestere.
6
Tilpassede Bestillinger og Returpolicy
Tilpassede Bestillinger – Vår Forpliktelse: Vær oppmerksom på at produkter gravert med individuelle design ikke kan returneres, med mindre det er feil eller mangler forårsaket av våre håndverkere. Vi forplikter oss til høyeste kvalitetsstandarder og kundetilfredshet.
Ved å følge disse trinnene sikrer vi en sømløs og tilfredsstillende opplevelse for våre kunder, fra idé til det ferdige produktet.