Profesjonelle graveringstjenester for alle anledninger

Vannglass Liverpool

Bestselger

Vannglass med Eksklusiv Liverpool Logo – Perfekt for Fans!

261 kr
inkl.MVA
Bestill varene
Etter å ha blitt enige om oppsettet
Produksjon:
2-3 dager
2-5 virkedager
Prosjekter kan tilpasses ditt behov. Design er inkludert i prisen.
Graveringseffekt

Gjør måltidene mer minneverdige med vårt eksklusive Vannglass med Liverpool logoen, perfekt skapt for fotballentusiaster. Dette glasset er fra Stella-serien til Durobor, kjent for sin robusthet og kvalitet. Med en spesialdesignet gravering som feirer lidenskapen for Liverpool, tilbyr vi en unik måte å vise din støtte på, samtidig som du nyter ditt favorittdrikk.

Spesifikasjoner og tjenester:

  • Produkt: Vannglass Stella fra Durobor.
  • Graveringstjenester: Tilbyr personlig sandgravering, frostgravering, og gravering av komplekse logoer og motiver. Hvert design utføres med presisjon for å sikre høy kvalitet.
  • Anvendelighet: Perfekt for personlig bruk eller som en gave til en Liverpool-supporter.
  • Ekstra egenskaper: Takler komplekse designprosjekter med bruk av avanserte vektorbilder og Photoshop-ferdigheter.

Fordeler:

  • Allsidighet: Kan bestilles for både personlig bruk og som en del av større bestillinger.
  • Kvalitet og stil: Hver gravering utføres med omhu for å opprettholde glassets høyeste kvalitetsstandard.
  • Levering: Sikker og pålitelig levering over hele Norge med alle sendetjenester fra posten.no.

Ved å integrere både stil og funksjonalitet, er våre vannglass med Liverpool-logoen ikke bare et drikkebeger, men et stykke kunst som enhver fotballfan vil sette pris på. Gjør hver kampdag spesiell ved å nyte spillet med et glass som viser din støtte og beundring for Liverpool.

Produksjonsland
Norge
Merke
glass Stella
Materiale
krystallglass
Innhold
420 ml
Høyde
20 cm
Bredde
7,9 cm
Hvordan jobber vi
1
Enkel Bestillingsprosess for Våre Produkter
Bestill Dine varer Enkelt via E-post: info@gravering-glass.no Hos oss kan du bestille din ønskede varer med personlig gravering enkelt via e-post. Du kan enten fylle ut produktskjemaet på produktets side eller benytte et hvilket som helst kontaktskjema på vår nettside for å sende inn din forespørsel.
2
Din Visjon, Vårt Håndverk
Gi Oss Detaljene, Vi Skaper Kunstverket: For å sikre at vi oppfyller dine forventninger til det fulleste, oppfordrer vi deg til å gi en detaljert beskrivelse av hva du ønsker å gravere på det glassproduktet. Jo mer spesifikk du er, desto bedre kan vi realisere din visjon.
3
Rask og Effektiv Behandling
Din Bestilling Behandles Umiddelbart: Vi tar oss av din bestilling innen 1-2 arbeidsdager. Ved hjelp av Adobe Photoshop 2024, utvikler vi et designforslag som visualiserer hvordan graveringen vil se ut, og informerer deg via e-post for gjennomgang og godkjenning.
4
Bekreftelse og Betaling
Godkjenning før Produksjon: Etter at du er fornøyd og har godkjent graveringens design, sender vi en betalings informasjon for den fullførte produksjonen inkludert leveringskostnader. Dette sikrer en transparent og forutsigbar prosess for begge parter.
5
Produksjon og Levering
Fra Betaling til Produksjon: Når betalingen er mottatt, starter vi produksjonen av din bestilling. Din tilpassede klokke vil være klar for forsendelse innen 1-3 dager, sikret med kvalitet og håndverk fra våre erfarne mestere.
6
Tilpassede Bestillinger og Returpolicy
Tilpassede Bestillinger – Vår Forpliktelse: Vær oppmerksom på at produkter gravert med individuelle design ikke kan returneres, med mindre det er feil eller mangler forårsaket av våre håndverkere. Vi forplikter oss til høyeste kvalitetsstandarder og kundetilfredshet.
Ved å følge disse trinnene sikrer vi en sømløs og tilfredsstillende opplevelse for våre kunder, fra idé til det ferdige produktet.