Profesjonelle graveringstjenester for alle anledninger
Galleri av verk

Tilpasset gravert stativ til ELSKET bryllupsdag

Forbedret og Unik Artikkel om Håndgraveringstjenester

Vil du lage en gave som vil forbli en minneverdig bryllupsdag? Gi et gravert stativ med bilde og ønske!

Bryllup er en spesiell dag i to kjærlige menneskers liv.

Gi en bryllupsgave som vil overraske og minne dere om den fantastiske dagen med kjærlighet og glede i mange år fremover. Gravering på glass vil hjelpe deg å skape en unik gave til denne fantastiske anledningen. Forskjellige ord vil gjenspeile spenningen og de fortryllende følelsene knyttet til denne feiringen. De vanligste gavene til bryllup eller jubileer er glassstativ, drikkeglass, og klokker. I løpet av graveringen skriver vi ned hilsenen, ønsket, og gravering av bilder.

Gravering med sand

Sandgravering er en unik metode for å etterbehandle glass ved å kutte komplekse volumformer. Det endelige resultatet er et kunstverk. Denne teknikken krever betydelig håndverk og høye kunstneriske ferdigheter sammenlignet med andre glassbehandlingsteknikker. En særegenhet ved sandblåsing er muligheten til å framheve tegninger på glassoverflaten med høy nøyaktighet.

Prosessen for å gravere glass

DForberedelsen av glass for gravering inkluderer flere trinn: vask, tørking, og polering. Deretter forberedes en spesiell “Photo Rayzist SR3000” film. Filmen blir belyst med UV-lys og vasket med vann, før den tørre filmen legges på glasset. Nå er glasset klart for hovedfasen – manuell gravering.

Forberedelse av bilde for gravering

Først diskuterer vi utseendet på bryllups- eller jubileumsgaven. Du vil se modellen før produksjonsprosessen starter, og får muligheten til å justere og velge det vakreste alternativet. Våre spesialiserte designere, med lang erfaring, tilbyr et utvalg av allerede lagde modeller i Adobe Photoshop 2024 eller Adobe Illustrator 2024.

Fotografering, innpakning og frakt

Etter ferdigstillelse tar vi bilde av stativet og sender til kunden for kvalitetssikring. Deretter pakkes produktet forsiktig og sendes til kunden. I løpet av få dager mottar kunden sin unike gave, klar til å gi glede i mange år.

Hvor kan man bestille gravert engeltrofé til ELSKET bryllupsdag

Utforsk vårt brede utvalg i KATALOG OVER PRODUKTER FOR GRAVERING. Fra krukker til krystallkaraffer, finn den perfekte gaven for enhver anledning.

Partnerskap for Unikhet

For de som søker noe helt unikt, samarbeider vi med UnikGave og RoyalDesigne for å utvide vårt utvalg. Dersom våre stiler ikke matcher, eller vi ikke har produktet du søker, kan du finne det hos RoyalDesigne, og vi vil legge til vår graveringstjeneste.

Tresfjordvegen 356
6391 Tresfjord
Møre og Romsdal
Norge
Org.Nr. 916763972
Still et spørsmål