Profesjonelle graveringstjenester for alle anledninger
Galleri av verk

Unikt sett til sjefen/leder

Gaver som Berører: Personlig Inngraverte Glassartikler for Alle Anledninger.
Gjør Hver Anledning Spesiell med Personlig Gravering.

Unike Gaveideer: Personlig Graverte Glass til Enhver Anledning

Oppdag gleden ved å gi en gave som virkelig betyr noe. Med våre personlig graverte glass, kan du feire livets spesielle øyeblikk på en måte som varer evig. Enten det er for en bursdag, bryllup, jubileum, Valentinsdag, eller bare for å gi skrivebordet ditt det lille ekstra, har vi den perfekte løsningen for deg.

Håndverk til Perfeksjon: Vår Prosess fra A til Å

Sandgravering: Kunstnerisk Presisjon Møter Glass

Sandgravering transformerer hvert glassprodukt til et unikt kunstverk. Ved å skjære inn kompliserte former og design, tilbyr vi en skjønnhet som skiller seg ut.

Designfasen: Din Visjon Blir Virkelighet

Vi starter med en samtale om dine ønsker og ideer. Våre erfarne designere jobber med deg for å skape et forslag som reflekterer dine tanker. Med avansert programvare som Adobe Photoshop og Illustrator 2024, sikrer vi at hvert design er både vakker og personlig

Forberedelse og Gravering: Nøyaktighet i Hvert Trinn

Glasset forberedes nøye før graveringen begynner. Vi bruker en spesiell “Photo Rayzist SR3000” film som er nøye justert på glasset. UV-lys og manuell gravering sørger for at hvert stykke blir perfekt.

Fullføring og Presentasjon: Kvalitet i Hvert Produkt

Etter graveringen er det ferdige produktet nøye vasket, polert og montert på et spesiallaget stativ. Vi tar bilder for å vise deg resultatet før vi pakker det forsiktig og sender det til deg.

Ditt Valg for Enestående Gaver: Fra Engeltroféer til Krystallkaraffer

I vår produktkatalog finner du et bredt utvalg av gaveideer, fra engeltroféer for dåp til eksklusive krystallkaraffer. La oss hjelpe deg med å finne den perfekte gaven.

Unikhet Gjennom Samarbeid: Fra Ide til Ferdig Produkt

Vi forstår verdien av unike gaver og tilbyr et bredt utvalg gjennom våre partnerskap. Enten du velger våre design eller finner inspirasjon hos våre partnere som UnikGave eller RoyalDesigne, står vi klare til å legge til vår spesielle graveringstjeneste.

Tresfjordvegen 356
6391 Tresfjord
Møre og Romsdal
Norge
Org.Nr. 916763972
Still et spørsmål