Profesjonelle graveringstjenester for alle anledninger
Galleri av verk

Vinkaraffel med bildet

Gaven som Forteller en Historie: Personlig Graverte Vinkaraffeler.

Unik Gaveidé: Vindekanter med Personlig Bildegravering

Å gi en vindekanter med et personlig bilde er ikke bare en gave; det er en minneverdig opplevelse som foreviger øyeblikk og kjærlighet. En slik gave vil alltid minne mottakeren om de kjæreste øyeblikkene og den dype affeksjonen som ligger bak denne tankefulle gesten.

Personlig Touch med Sandgravering

Bildegravering: Kunst møter Kvalitet

Før og Etter Bilder av Sandgravert Vindekanter

Sandgravering, eller “sandcarving”, tilbyr en unik måte å tilpasse glassgaver på, hvor hver gravering forteller en historie, uttrykker en følelse eller feirer et spesielt øyeblikk. Ved siden av tradisjonelle metoder skiller sandgravering seg ut ved å tilføre dybde og tekstur, og gjør hvert stykke til et mesterverk av personlig uttrykk.

Tilpasset Design: "Gravering på Vindekanter av Glass"

Vårt team av erfarne designere samarbeider tett med deg for å omdanne dine ideer til virkelighet. Ved å bruke avansert designprogramvare som Adobe Photoshop og Illustrator (2024 versjoner), sikrer vi at hvert design er både estetisk tiltalende og perfekt tilpasset den endelige graveringen.

Ekspertise i Sandgravering:

Sandgravering skiller seg ut ved sin evne til å skape komplekse, tredimensjonale design på glass. Denne metoden krever presisjon og kunstnerisk finesse, noe våre håndverkere har perfeksjonert gjennom årene. Det endelige resultatet er et dypt og detaljert kunstverk som ikke kan oppnås med vanlige graveringsteknikker.

Forberedelse til Gravering:

Graveringen starter med en nøye rengjøring av vindekanteren, etterfulgt av forberedelsen av en spesiell film for å overføre designet. Vår spesialtilpassede prosess inkluderer bruk av UV-lys for å etse designet nøyaktig, og sikrer at hver gravering representerer vårt engasjement for kvalitet og detaljer.

Den Magiske Graveringsprosessen:

Våre håndverkere tar deretter over, og med stor dyktighet graverer de designet manuelt på glasset. Dette skaper en unik tekstur og dybde som bare er mulig med sandgravering, og resulterer i et personlig kunstverk som varer evig.

Fotografering, Emballasje og Forsendelse

Når graveringen er fullført, tar vi høyoppløselige bilder for å dokumentere og dele det ferdige produktet med deg før det forsiktig pakkes og sendes. Vi sikrer at hver gave ankommer i perfekt stand, klar til å glede mottakeren og skape varige minner.

 

Galleri av Vårt Arbeid

For å illustrere vår prosess og kvalitet, presenterer vi et galleri med før-og-etter-bilder av våre sandgraverte vindekantere. Dette viser transformasjonen fra et blankt glass til et personlig mesterverk, og understreker håndverket og detaljene som går inn i hver enkelt gravering.

Tresfjordvegen 356
6391 Tresfjord
Møre og Romsdal
Norge
Org.Nr. 916763972
Still et spørsmål