Profesjonelle graveringstjenester for alle anledninger

SHOT GLASS DISCO

Unik Leeds United Shot Glass – Graver nå for Enestående Samlerglede!

350 kr
inkl.MVA
Bestill varene
Etter å ha blitt enige om oppsettet
Produksjon:
2-3 dager
2-5 virkedager
Prosjekter kan tilpasses ditt behov. Design er inkludert i prisen.
transparent, 2 Stykk / FORPAKNING

Opplev ekte fotballmagi med hvert skudd! Vårt eksklusive Leeds United Shot glass, produsert av Pasabahce og mesterlig gravert av gravering-glass, tilbyr den perfekte blandingen av stil og fandom. Dette er det ultimate samleobjektet for enhver supporter som ønsker å vise sin lidenskap og støtte til laget.

Våre skuddglass kommer med dyptgravert Leeds logo, utført med presisjonsgraveringsteknikker som garanterer varighet og visuell appell. Enten for personlig bruk eller som en gave, passer dette glasset perfekt til enhver feiring.

Spesialfunksjoner:

  • Produkttype: Shot glass DISCO fra Pasabahce.
  • Gravering: Tilpasset håndgravering inkluderer sandgravering og frostgravering. Mulig å legge til personlige motiver eller logoer etter ønske.
  • Bruksområder: Ideelt for både personlig bruk og som en del av en samlerkolleksjon.
  • Kvalitet: Tåler vanlig bruk og vask med opprettholdt dekorasjonskvalitet.

Fordeler:

  • Unik Design: Hver gravering er unikt tilpasset for å fremheve Leeds Uniteds emblem.
  • Fleksibilitet: Tilgjengelig for både detaljhandel og bulkinnkjøp for spesielle anledninger som klubbarrangementer eller som supporterutstyr.
  • Ekspertise: Gravering utføres av faglærte kunstnere med erfaring i avanserte grafiske designverktøy som Photoshop.

Leveringsinformasjon: Alle bestillinger sendes sikret og pålitelig gjennom posten.no med levering over hele Norge, slik at du kan være trygg på at ditt spesialbestilte Leeds United Shot glass ankommer i perfekt stand.

Oppdag gleden ved hver feiring med vårt Leeds United Shot glass – bestill ditt i dag og eie et stykke fotballhistorie!

Produksjonsland
Tyrkia
Merke
Pasabahçe
Materiale
glass
Innhold
95 ml
Høyde
9 cm
Bredde
4,6 cm
Hvordan jobber vi
1
Enkel Bestillingsprosess for Våre Produkter
Bestill Dine varer Enkelt via E-post: info@gravering-glass.no Hos oss kan du bestille din ønskede varer med personlig gravering enkelt via e-post. Du kan enten fylle ut produktskjemaet på produktets side eller benytte et hvilket som helst kontaktskjema på vår nettside for å sende inn din forespørsel.
2
Din Visjon, Vårt Håndverk
Gi Oss Detaljene, Vi Skaper Kunstverket: For å sikre at vi oppfyller dine forventninger til det fulleste, oppfordrer vi deg til å gi en detaljert beskrivelse av hva du ønsker å gravere på det glassproduktet. Jo mer spesifikk du er, desto bedre kan vi realisere din visjon.
3
Rask og Effektiv Behandling
Din Bestilling Behandles Umiddelbart: Vi tar oss av din bestilling innen 1-2 arbeidsdager. Ved hjelp av Adobe Photoshop 2024, utvikler vi et designforslag som visualiserer hvordan graveringen vil se ut, og informerer deg via e-post for gjennomgang og godkjenning.
4
Bekreftelse og Betaling
Godkjenning før Produksjon: Etter at du er fornøyd og har godkjent graveringens design, sender vi en betalings informasjon for den fullførte produksjonen inkludert leveringskostnader. Dette sikrer en transparent og forutsigbar prosess for begge parter.
5
Produksjon og Levering
Fra Betaling til Produksjon: Når betalingen er mottatt, starter vi produksjonen av din bestilling. Din tilpassede klokke vil være klar for forsendelse innen 1-3 dager, sikret med kvalitet og håndverk fra våre erfarne mestere.
6
Tilpassede Bestillinger og Returpolicy
Tilpassede Bestillinger – Vår Forpliktelse: Vær oppmerksom på at produkter gravert med individuelle design ikke kan returneres, med mindre det er feil eller mangler forårsaket av våre håndverkere. Vi forplikter oss til høyeste kvalitetsstandarder og kundetilfredshet.
Ved å følge disse trinnene sikrer vi en sømløs og tilfredsstillende opplevelse for våre kunder, fra idé til det ferdige produktet.