Profesjonelle graveringstjenester for alle anledninger

Angela

Nyt Unik Dekorasjon – Frostet Vase med LIVERPOOL Gravering!

337 kr
inkl.MVA
Bestill varene
Etter å ha blitt enige om oppsettet
Produksjon:
2-3 dager
2-5 virkedager
Prosjekter kan tilpasses ditt behov. Design er inkludert i prisen.
Frost effekt

Oppdag skjønnheten og eksklusiviteten ved Frost vase ANGELA, spesielt designet med det ikoniske LIVERPOOL-logoen. Håndgravert av gravering-glass, tilbyr denne vasen en enestående kombinasjon av stil og individualitet, perfekt tilpasset for fans eller som en unik gave. Vår frostgraveringsteknikk legger til et delikat og sofistikert preg, ideelt for å fremheve og ære ditt favorittlag.

Denne vasen er ikke bare et utmerket valg for personlig bruk, men også en attraktiv mulighet for engroskjøpere som ønsker å tilby noe spesielt til kunder. Enten det er for personlig bruk eller som en del av en større bestilling, sikrer vi detaljert håndverk og kvalitet i hver gravering, med mulighet for tilpassing av forskjellige komplekse logoer ved hjelp av avansert sandgraveringsteknikk.

Bestill din Frost vase ANGELA i dag, og gi et rom en touch av klassisk eleganse med et moderne twist. Hver vase leveres nøye pakket og klar for levering over hele Norge gjennom våre pålitelige sendingstjenester fra posten.no. Skap et personlig preg i hjemmet eller kontoret, eller gi en gave som virkelig betyr noe.

Produksjonsland
Tjekkia
Merke
Bohemia
Materiale
glass
Innhold
240 ml
Høyde
23 cm
Hvordan jobber vi
1
Enkel Bestillingsprosess for Våre Produkter
Bestill Dine varer Enkelt via E-post: info@gravering-glass.no Hos oss kan du bestille din ønskede varer med personlig gravering enkelt via e-post. Du kan enten fylle ut produktskjemaet på produktets side eller benytte et hvilket som helst kontaktskjema på vår nettside for å sende inn din forespørsel.
2
Din Visjon, Vårt Håndverk
Gi Oss Detaljene, Vi Skaper Kunstverket: For å sikre at vi oppfyller dine forventninger til det fulleste, oppfordrer vi deg til å gi en detaljert beskrivelse av hva du ønsker å gravere på det glassproduktet. Jo mer spesifikk du er, desto bedre kan vi realisere din visjon.
3
Rask og Effektiv Behandling
Din Bestilling Behandles Umiddelbart: Vi tar oss av din bestilling innen 1-2 arbeidsdager. Ved hjelp av Adobe Photoshop 2024, utvikler vi et designforslag som visualiserer hvordan graveringen vil se ut, og informerer deg via e-post for gjennomgang og godkjenning.
4
Bekreftelse og Betaling
Godkjenning før Produksjon: Etter at du er fornøyd og har godkjent graveringens design, sender vi en betalings informasjon for den fullførte produksjonen inkludert leveringskostnader. Dette sikrer en transparent og forutsigbar prosess for begge parter.
5
Produksjon og Levering
Fra Betaling til Produksjon: Når betalingen er mottatt, starter vi produksjonen av din bestilling. Din tilpassede klokke vil være klar for forsendelse innen 1-3 dager, sikret med kvalitet og håndverk fra våre erfarne mestere.
6
Tilpassede Bestillinger og Returpolicy
Tilpassede Bestillinger – Vår Forpliktelse: Vær oppmerksom på at produkter gravert med individuelle design ikke kan returneres, med mindre det er feil eller mangler forårsaket av våre håndverkere. Vi forplikter oss til høyeste kvalitetsstandarder og kundetilfredshet.
Ved å følge disse trinnene sikrer vi en sømløs og tilfredsstillende opplevelse for våre kunder, fra idé til det ferdige produktet.
Bursdagsgave til jenter Gaver til Jul til venner til jenter Gaver til konfirmanter til jenter Gaver til Nytt år til jenter Gaver til Valentinsdagen til jenter Gaver ved fødselen til jenter Halloweendagen gave til jenter Jubileum 16 års gave til jenter Jubileum 18 års gave til jenter Jubileum 20 års gave til jenter Jubileum gave til jenter Julegave til jenter Konfirmasjon gave til jenter Morsomme gaver til jenter Minnegave til jenter Nyttårsgave til jenter Påske gave til jenter Personlige gaver til jenter Valentinsdagen gaver til jenter Jubileum 16 års gave Jubileum 18 års gave Jubileum 25 års gave Jubileum 30 års gave Jubileum 35 års gave Jubileum 40 års gave Jubileum 50 års gave Jubileum 45 års gave Jubileum 55 års gave Jubileum 60 års gave Jubileum 65 års gave Jubileum 80 års gave Jubileum 75 års gave Jubileum 70 års gave Jubileum 85 års gave Bursdagsgave til kjære Gaver til Jul til kjære Gaver til Nytt år til kjære Gaver til Valentinsdagen til kjære Halloween Dagen gave til kjære Jubileum 18 års gave til kjære Jubileum 20 års gave til kjære Jubileum 25 års gave til kjære Jubileum 30 års gave til kjære Jubileum 35 års gave til kjære Jubileum 40 års gave til kjære Jubileum 45 års gave til kjære Jubileum 50 års gave til kjære Jubileum 55 års gave til kjære Jubileum gave til kjære Julegave til kjære Kvinnedagens gave ti kjære Minnegave til kjære Bursdagsgave til kolleger Gaver til Jul til kolleger Gaver til Nytt år til kolleger Jubileum 25 års gave til kolleger Jubileum 30 års gave til kolleger Jubileum 35 års gave til kolleger Jubileum 40 års gave til kolleger Jubileum 45 års gave til kolleger Jubileum 50 års gave til kolleger Jubileum 55 års gave til kolleger Bursdagsgave til menn Farsdagen gave til menn Gaver til Nytt år til menn Gaver til Jul til venner til menn Jubileum 25 års gave menn Jubileum 30 års gave til menn Jubileum 35 års gave menn Jubileum 45 års gave til menn Jubileum 40 års gave til menn Jubileum 50 års gave til menn Jubileum 55 års gave menn Personlige gaver til menn Nyttårsgave til menn Valentinsdagen gaver til menn Bursdagsgave til søstre Gaver til Nytt år til søstre Gaver til Jul til søstre Jubileum 20 års gave til søstre Jubileum 25 års gave til søstre Jubileum 30 års gave til søstre Jubileum 40 års gave til søstre Jubileum 35 års gave til søstre Jubileum 45 års gave til søstre Jubileum 50 års gave til søstre Gaver til bryllupsdagen til onkel