Profesjonelle graveringstjenester for alle anledninger

Angela bud VASE

Med nyttårs og julemotiver

354 kr
inkl.MVA
Bestill varene
Etter å ha blitt enige om oppsettet
Produksjon:
2-3 dager
2-5 virkedager
Prosjekter kan tilpasses ditt behov. Design er inkludert i prisen.
Graveringseffekt

Skap en festlig stemning hjemme! Dekorer julebordet ditt med fantastisk personlig glass.

En håndlaget festlig glass er den perfekte gaven til det nye året eller julen.

Disse glassene vil dekorere det festlige bordet ditt, eller vil være en flott gave til en kjær.

Produksjonsland
Tsjekkia
Merke
Bohemia
Materiale
krystallinsk
Innhold
240 ml
Høyde
23 cm
Hvordan jobber vi
1
Enkel Bestillingsprosess for Våre Produkter
Bestill Dine varer Enkelt via E-post: info@gravering-glass.no Hos oss kan du bestille din ønskede varer med personlig gravering enkelt via e-post. Du kan enten fylle ut produktskjemaet på produktets side eller benytte et hvilket som helst kontaktskjema på vår nettside for å sende inn din forespørsel.
2
Din Visjon, Vårt Håndverk
Gi Oss Detaljene, Vi Skaper Kunstverket: For å sikre at vi oppfyller dine forventninger til det fulleste, oppfordrer vi deg til å gi en detaljert beskrivelse av hva du ønsker å gravere på det glassproduktet. Jo mer spesifikk du er, desto bedre kan vi realisere din visjon.
3
Rask og Effektiv Behandling
Din Bestilling Behandles Umiddelbart: Vi tar oss av din bestilling innen 1-2 arbeidsdager. Ved hjelp av Adobe Photoshop 2024, utvikler vi et designforslag som visualiserer hvordan graveringen vil se ut, og informerer deg via e-post for gjennomgang og godkjenning.
4
Bekreftelse og Betaling
Godkjenning før Produksjon: Etter at du er fornøyd og har godkjent graveringens design, sender vi en betalings informasjon for den fullførte produksjonen inkludert leveringskostnader. Dette sikrer en transparent og forutsigbar prosess for begge parter.
5
Produksjon og Levering
Fra Betaling til Produksjon: Når betalingen er mottatt, starter vi produksjonen av din bestilling. Din tilpassede klokke vil være klar for forsendelse innen 1-3 dager, sikret med kvalitet og håndverk fra våre erfarne mestere.
6
Tilpassede Bestillinger og Returpolicy
Tilpassede Bestillinger – Vår Forpliktelse: Vær oppmerksom på at produkter gravert med individuelle design ikke kan returneres, med mindre det er feil eller mangler forårsaket av våre håndverkere. Vi forplikter oss til høyeste kvalitetsstandarder og kundetilfredshet.
Ved å følge disse trinnene sikrer vi en sømløs og tilfredsstillende opplevelse for våre kunder, fra idé til det ferdige produktet.
Gaver til Jul til kona Gaver til Nytt år til kona Nyttårsgave til kona Julegave til kona Gaver til Nytt år til kundene Gaver til Jul til kundene Nyttårsgave til kundene Julegave til kundene Gaver til Jul til venner til kvinner Gaver til Nytt år til kvinner Julegave til kvinner Nyttårsgave til kvinner Gaver til Jul til lærere Gaver til Nytt år til lærere Nyttårsgave til lærere Julegave til lærere Gaver til Jul til mamma Gaver til Nytt år til mamma Julegave til mamma Nyttårsgave til mamma Gaver til Jul til venner til menn Gaver til Nytt år til menn Nyttårsgave til menn Julegave til menn Gaver til Jul til pappa Gaver til Nytt år til pappa Julegave til pappa Nyttårsgave til pappa Bursdagsgave til gutter Bursdagsgave til jenter Dåpsgave til barn Dåpsgave til gutter Dåpsgave til jenter Gaver til barnedåp til barn Gaver til barnedåp til gutter Gaver til barnedåp til jenter Gaver til Jul til venner til barn Gaver til Jul til venner til gutter Gaver til Jul til venner til jenter Gaver til Nytt år til barn Gaver til Nytt år til gutter Gaver til Nytt år til jenter Gaver ved fødselen til barn Gaver ved fødselen til gutter Gaver ved fødselen til jenter Minnegave til jenter Minnegave til gutter Minnegave til barn Personlige gaver til barn Jubileum gave til barn Nyttårsgave til barn Første bursdag til barn Gaver fra barnebarna til bestemor Gaver til Jul til bestefar Gaver til Jul til søstre Gaver til Nytt år til søstre Julegave til onkel Julegave til bestefar Julegave til søstre