Profesjonelle graveringstjenester for alle anledninger

Champagneglass Calibri frost

Bare pa bestilling

Feir Kjærligheten: Skreddersydde Champagneglass til Din Spesielle Dag!❤️

377 kr
inkl.MVA
Bestill varene
Etter å ha blitt enige om oppsettet
Produksjon:
2-3 dager
2-5 virkedager
Prosjekter kan tilpasses ditt behov. Design er inkludert i prisen.
Frost effekt

Opplev den uforlignelige sjarmen av Champagneglass Calibri, perfekt for å feire bryllupsdagen eller enhver annen spesiell anledning med stil. Disse eksklusive glassene, produsert av den anerkjente tsjekkiske produsenten Bohemia, er tilgjengelige for personlig tilpasning gjennom gravering-glass, som tilbyr en rekke graveringsteknikker som sandgravering, frostgravering, og mer komplekse logoer for å møte enhver smak og designpreferanse.

Egenskaper og tilbud:

  • Personlig Gravering: Enten det er en dato, navn, eller et spesielt budskap, våre kunstnere kan gjenskape din visjon ned til minste detalj.
  • Flere Graveringsteknikker: Velg mellom sandgravering for et subtilt uttrykk, frostgravering for en mer teksturert følelse, eller avanserte tilpassede design for å virkelig skille seg ut.
  • Profesjonell Design: Vårt dyktige team bruker de nyeste teknikkene og programvare som Photoshop for å sikre at dine champagneglass blir små kunstverk.

Tilleggstjenester:

  • Nasjonal Levering: Uansett hvor du befinner deg i Norge, sørger vi for trygg og effektiv levering av dine tilpassede champagneglass via posten.no.

Champagneglass Calibri er mer enn bare drikkeglass; de er symboler på kjærlighet og felles minner som varer livet ut. Perfekt for bryllupsdagen, jubileer, eller som en unik gave til et kjært par. Bestill nå for å legge til et personlig preg som vil bli verdsatt og husket i mange år. Gjør din feiring ekstraordinær med Champagneglass Calibri – fordi hver spesiell anledning fortjener noe like spesielt.

Produksjonsland
Tsjekkia
Merke
Bohemia
Materiale
krystallinsk
Innhold
220 ml
Høyde
24 cm
Hvordan jobber vi
1
Enkel Bestillingsprosess for Våre Produkter
Bestill Dine varer Enkelt via E-post: info@gravering-glass.no Hos oss kan du bestille din ønskede varer med personlig gravering enkelt via e-post. Du kan enten fylle ut produktskjemaet på produktets side eller benytte et hvilket som helst kontaktskjema på vår nettside for å sende inn din forespørsel.
2
Din Visjon, Vårt Håndverk
Gi Oss Detaljene, Vi Skaper Kunstverket: For å sikre at vi oppfyller dine forventninger til det fulleste, oppfordrer vi deg til å gi en detaljert beskrivelse av hva du ønsker å gravere på det glassproduktet. Jo mer spesifikk du er, desto bedre kan vi realisere din visjon.
3
Rask og Effektiv Behandling
Din Bestilling Behandles Umiddelbart: Vi tar oss av din bestilling innen 1-2 arbeidsdager. Ved hjelp av Adobe Photoshop 2024, utvikler vi et designforslag som visualiserer hvordan graveringen vil se ut, og informerer deg via e-post for gjennomgang og godkjenning.
4
Bekreftelse og Betaling
Godkjenning før Produksjon: Etter at du er fornøyd og har godkjent graveringens design, sender vi en betalings informasjon for den fullførte produksjonen inkludert leveringskostnader. Dette sikrer en transparent og forutsigbar prosess for begge parter.
5
Produksjon og Levering
Fra Betaling til Produksjon: Når betalingen er mottatt, starter vi produksjonen av din bestilling. Din tilpassede klokke vil være klar for forsendelse innen 1-3 dager, sikret med kvalitet og håndverk fra våre erfarne mestere.
6
Tilpassede Bestillinger og Returpolicy
Tilpassede Bestillinger – Vår Forpliktelse: Vær oppmerksom på at produkter gravert med individuelle design ikke kan returneres, med mindre det er feil eller mangler forårsaket av våre håndverkere. Vi forplikter oss til høyeste kvalitetsstandarder og kundetilfredshet.
Ved å følge disse trinnene sikrer vi en sømløs og tilfredsstillende opplevelse for våre kunder, fra idé til det ferdige produktet.