Profesjonelle graveringstjenester for alle anledninger

Champagneglass Sky (grønn)

Ikke pa lager
452 kr
inkl.MVA
Bestill varene
Etter å ha blitt enige om oppsettet
Produksjon:
2-3 dager
2-5 virkedager
Prosjekter kan tilpasses ditt behov. Design er inkludert i prisen.
Grønn

Tilfeldig håndlaget farget champagneglass, den perfekte gaven til enhver anledning.

Disse glassene vil dekorere det festlige bordet ditt, eller vil være en flott gave til en kjær.

Den viktige detaljen er at koppene ikke er identiske fordi de er farget for hånd!

Materiale
glass
Innhold
180 ml
Høyde
27,5 cm
Hvordan jobber vi
1
Enkel Bestillingsprosess for Våre Produkter
Bestill Dine varer Enkelt via E-post: info@gravering-glass.no Hos oss kan du bestille din ønskede varer med personlig gravering enkelt via e-post. Du kan enten fylle ut produktskjemaet på produktets side eller benytte et hvilket som helst kontaktskjema på vår nettside for å sende inn din forespørsel.
2
Din Visjon, Vårt Håndverk
Gi Oss Detaljene, Vi Skaper Kunstverket: For å sikre at vi oppfyller dine forventninger til det fulleste, oppfordrer vi deg til å gi en detaljert beskrivelse av hva du ønsker å gravere på det glassproduktet. Jo mer spesifikk du er, desto bedre kan vi realisere din visjon.
3
Rask og Effektiv Behandling
Din Bestilling Behandles Umiddelbart: Vi tar oss av din bestilling innen 1-2 arbeidsdager. Ved hjelp av Adobe Photoshop 2024, utvikler vi et designforslag som visualiserer hvordan graveringen vil se ut, og informerer deg via e-post for gjennomgang og godkjenning.
4
Bekreftelse og Betaling
Godkjenning før Produksjon: Etter at du er fornøyd og har godkjent graveringens design, sender vi en betalings informasjon for den fullførte produksjonen inkludert leveringskostnader. Dette sikrer en transparent og forutsigbar prosess for begge parter.
5
Produksjon og Levering
Fra Betaling til Produksjon: Når betalingen er mottatt, starter vi produksjonen av din bestilling. Din tilpassede klokke vil være klar for forsendelse innen 1-3 dager, sikret med kvalitet og håndverk fra våre erfarne mestere.
6
Tilpassede Bestillinger og Returpolicy
Tilpassede Bestillinger – Vår Forpliktelse: Vær oppmerksom på at produkter gravert med individuelle design ikke kan returneres, med mindre det er feil eller mangler forårsaket av våre håndverkere. Vi forplikter oss til høyeste kvalitetsstandarder og kundetilfredshet.
Ved å følge disse trinnene sikrer vi en sømløs og tilfredsstillende opplevelse for våre kunder, fra idé til det ferdige produktet.
17.Mai dagen gave til menn Bryllupsdagen gaver til menn Bursdagsgave til menn Farsdagen gave til menn Gaver til bryllupsdagen til menn Gaver til bryllupsfester til menn Gaver til Jul til venner til menn Gaver til Nytt år til menn Gaver til Valentinsdagen til menn Halloweendagen gave til menn Jubileum 25 års gave menn Jubileum 30 års gave til menn Jubileum 35 års gave menn Jubileum 40 års gave til menn Valentinsdagen gaver til menn Personlige gaver til menn Påske gave til menn Nyttårsgave til menn Morsomme gaver til menn Minnegave til menn Julegave til menn Bursdagsgave til pappa Farsdagen gave til pappa Gaver til bryllupsdagen til pappa Gaver til bryllupsfester til pappa Gaver til Jul til pappa Gaver til Nytt år til pappa Jubileum 30 års gave til pappa Jubileum 35 års gave til pappa Jubileum 40 års gave til pappa Påske gave til pappa Personlige gaver til pappa Nyttårsgave til pappa Morsomme gaver til pappa Minnegave til pappa Julegave til pappa Bryllupsdagen gaver til tante Bursdagsgave til tanter Gaver til bryllupsdagen til tanter Gaver til bryllupsfester til tanter Gaver til Jul til tanter Gaver til Nytt år til tanter Personlige gaver til tanter Påske gave til tanter Nyttårsgave til tanter Morsomme gaver til tanter Minnegave til tanter Kvinnedagens gave ti tanter Julegave til tanter Valentinsdagen gaver til venner Utdrikningslag gave til venner Personlige gaver til venner Påske gave til venner Nyttårsgave til venner Morsomme gaver til venner Kvinnedagens gave ti venner Minnegave til venner Julegave til venner Jubileum gave til venner 17.Mai dagen gave til venner