Profesjonelle graveringstjenester for alle anledninger

Longdrink glass Grace med Liverpool logoen

Unikt longdrink glass med Liverpool-logo og frost effekt – Bestill nå!

355 kr
inkl.MVA
Bestill varene
Etter å ha blitt enige om oppsettet
Produksjon:
2-3 dager
2-5 virkedager
Prosjekter kan tilpasses ditt behov. Design er inkludert i prisen.
Frost effekt

Opplev en ny måte å nyte dine favorittdrinker på med vårt longdrink glass med Liverpool-logoen og frost effekt, nøye gravert av Gravering-Glass. Dette elegante glasset fra Bohemia kombinerer funksjonalitet og estetikk, og er perfekt for enhver Liverpool-fan.

Detaljer om produktet:

  • Materiale: Longdrink glass Grace fra Bohemia, kjent for sin kvalitet og eleganse
  • Tilpasningsmuligheter: Tilgjengelig for personlig gravering eller som bulkbestillinger for større begivenheter
  • Graveringstjenester: Håndgravering, sandgraving, frost gravering – vi kan håndtere logoer og motiver av alle kompleksiteter
  • Egenskaper: Bruk av vektorbilder og skrifttyper for presis gravering, avanserte Photoshop-ferdigheter for å sikre et perfekt resultat
  • Levering: Rask og sikker levering gjennom posten.no, tilgjengelig over hele Norge

Dette longdrink glasset med Liverpool-logoen og frost effekt er ikke bare et praktisk tillegg til samlingen, men også en fantastisk gave til enhver supporter. Med høy kvalitet og stilrent design, vil dette glasset imponere ved enhver anledning. Bestill nå og få det levert rett til din dør med vår pålitelige leveringsservice.

Produksjonsland
Tjekkia
Merke
Bohemia
Materiale
glass
Innhold
340 ml
Høyde
14 cm
Hvordan jobber vi
1
Enkel Bestillingsprosess for Våre Produkter
Bestill Dine varer Enkelt via E-post: info@gravering-glass.no Hos oss kan du bestille din ønskede varer med personlig gravering enkelt via e-post. Du kan enten fylle ut produktskjemaet på produktets side eller benytte et hvilket som helst kontaktskjema på vår nettside for å sende inn din forespørsel.
2
Din Visjon, Vårt Håndverk
Gi Oss Detaljene, Vi Skaper Kunstverket: For å sikre at vi oppfyller dine forventninger til det fulleste, oppfordrer vi deg til å gi en detaljert beskrivelse av hva du ønsker å gravere på det glassproduktet. Jo mer spesifikk du er, desto bedre kan vi realisere din visjon.
3
Rask og Effektiv Behandling
Din Bestilling Behandles Umiddelbart: Vi tar oss av din bestilling innen 1-2 arbeidsdager. Ved hjelp av Adobe Photoshop 2024, utvikler vi et designforslag som visualiserer hvordan graveringen vil se ut, og informerer deg via e-post for gjennomgang og godkjenning.
4
Bekreftelse og Betaling
Godkjenning før Produksjon: Etter at du er fornøyd og har godkjent graveringens design, sender vi en betalings informasjon for den fullførte produksjonen inkludert leveringskostnader. Dette sikrer en transparent og forutsigbar prosess for begge parter.
5
Produksjon og Levering
Fra Betaling til Produksjon: Når betalingen er mottatt, starter vi produksjonen av din bestilling. Din tilpassede klokke vil være klar for forsendelse innen 1-3 dager, sikret med kvalitet og håndverk fra våre erfarne mestere.
6
Tilpassede Bestillinger og Returpolicy
Tilpassede Bestillinger – Vår Forpliktelse: Vær oppmerksom på at produkter gravert med individuelle design ikke kan returneres, med mindre det er feil eller mangler forårsaket av våre håndverkere. Vi forplikter oss til høyeste kvalitetsstandarder og kundetilfredshet.
Ved å følge disse trinnene sikrer vi en sømløs og tilfredsstillende opplevelse for våre kunder, fra idé til det ferdige produktet.
Bursdagsgave til kolleger Gaver til Jul til kolleger Gaver til Nytt år til kolleger Jubileum 25 års gave til kolleger Jubileum 35 års gave til kolleger Jubileum 40 års gave til kolleger Jubileum 30 års gave til kolleger Jubileum 45 års gave til kolleger Bursdagsgave til menn Gaver til Jul til venner til menn Gaver til Nytt år til menn Jubileum 25 års gave menn Jubileum 30 års gave til menn Jubileum 35 års gave menn Jubileum 40 års gave til menn Jubileum 45 års gave til menn Personlige gaver til menn Nyttårsgave til menn Morsomme gaver til menn Bursdagsgave til søstre Gaver til Jul til søstre Gaver til Nytt år til søstre Jubileum 45 års gave til søstre Jubileum 40 års gave til søstre Personlige gaver til søstre Valentinsdagen gaver til søstre Påske gave til søstre Nyttårsgave til søstre Morsomme gaver til søstre Minnegave til søstre Gaver til Jul til tanter Gaver til Nytt år til tanter Bursdagsgave til tanter Jubileum 50 års gave til tanter Jubileum 40 års gave til tanter Morsomme gaver til tanter Nyttårsgave til tanter Påske gave til tanter Personlige gaver til tanter Minnegave til tanter Kvinnedagens gave ti tanter Gaver til Jul til venner Gaver til Nytt år til venner Bursdagsgave til venner Jubileum 25 års gave til venner Jubileum 20 års gave til venner Jubileum 30 års gave til venner Jubileum 45 års gave til venner Jubileum 40 års gave til venner Jubileum 35 års gave til venner Valentinsdagen gaver til venner Personlige gaver til venner Påske gave til venner Nyttårsgave til venner