Profesjonelle graveringstjenester for alle anledninger

SHOT GLASS DISCO

Fanfavoritten – Eksklusiv Tottenham Shotglass, Bestill Nå!

350 kr
inkl.MVA
Bestill varene
Etter å ha blitt enige om oppsettet
Produksjon:
2-3 dager
2-5 virkedager
Prosjekter kan tilpasses ditt behov. Design er inkludert i prisen.
transparent, 2 Stykk / FORPAKNING

Oppdag det ultimate samlerobjektet for enhver Tottenham-fan! Vårt eksklusive Shot glass med Tottenham-logoen, nøye gravert av gravering-glass, tilbyr en unik måte å feire din lidenskap for laget. Produsert av den anerkjente Pasabahce, garanterer dette glasset fra DISCO-serien eksepsjonell kvalitet og holdbarhet.

Produktspesifikasjoner:

  • Materiale: Premium glass fra Pasabahce.
  • Gravering: Tilbyr personlig gravering med sandblasting, frostgravering og mer.
  • Design: Slank og moderne form, perfekt for alle anledninger.

Tilpassingsmuligheter:

  • Graveringstjenester: Mulighet for tilpassing med avanserte graveringsteknikker som lar deg inngravere intrikate logoer og motiv.
  • Kompleksitet: Håndterer prosjekter av alle vanskelighetsgrader, fra enkle design til komplekse grafiske representasjoner.

Fordeler:

  • Kvalitet og stil: Laget med overlegen håndverkskvalitet, designet for å imponere og vare.
  • Funksjonalitet: Ideell for både dekorative formål og praktisk bruk under feiringer.

Leveringsdetaljer:

  • Frakt: Sikker og effektiv levering over hele Norge med alle tjenester fra posten.no, som sikrer at ditt spesialtilpassede glass ankommer i perfekt stand.

Med vårt Shot glass med Tottenham logoen, får du ikke bare et drikkeglass, men et stykke håndverk som speiler din støtte og beundring for Tottenham. Bestill nå for å eie eller gi det perfekte gave til en ekte Tottenham-entusiast!

Produksjonsland
Tyrkia
Merke
Pasabahçe
Materiale
glass
Innhold
95 ml
Høyde
9 cm
Bredde
4,6 cm
Hvordan jobber vi
1
Enkel Bestillingsprosess for Våre Produkter
Bestill Dine varer Enkelt via E-post: info@gravering-glass.no Hos oss kan du bestille din ønskede varer med personlig gravering enkelt via e-post. Du kan enten fylle ut produktskjemaet på produktets side eller benytte et hvilket som helst kontaktskjema på vår nettside for å sende inn din forespørsel.
2
Din Visjon, Vårt Håndverk
Gi Oss Detaljene, Vi Skaper Kunstverket: For å sikre at vi oppfyller dine forventninger til det fulleste, oppfordrer vi deg til å gi en detaljert beskrivelse av hva du ønsker å gravere på det glassproduktet. Jo mer spesifikk du er, desto bedre kan vi realisere din visjon.
3
Rask og Effektiv Behandling
Din Bestilling Behandles Umiddelbart: Vi tar oss av din bestilling innen 1-2 arbeidsdager. Ved hjelp av Adobe Photoshop 2024, utvikler vi et designforslag som visualiserer hvordan graveringen vil se ut, og informerer deg via e-post for gjennomgang og godkjenning.
4
Bekreftelse og Betaling
Godkjenning før Produksjon: Etter at du er fornøyd og har godkjent graveringens design, sender vi en betalings informasjon for den fullførte produksjonen inkludert leveringskostnader. Dette sikrer en transparent og forutsigbar prosess for begge parter.
5
Produksjon og Levering
Fra Betaling til Produksjon: Når betalingen er mottatt, starter vi produksjonen av din bestilling. Din tilpassede klokke vil være klar for forsendelse innen 1-3 dager, sikret med kvalitet og håndverk fra våre erfarne mestere.
6
Tilpassede Bestillinger og Returpolicy
Tilpassede Bestillinger – Vår Forpliktelse: Vær oppmerksom på at produkter gravert med individuelle design ikke kan returneres, med mindre det er feil eller mangler forårsaket av våre håndverkere. Vi forplikter oss til høyeste kvalitetsstandarder og kundetilfredshet.
Ved å følge disse trinnene sikrer vi en sømløs og tilfredsstillende opplevelse for våre kunder, fra idé til det ferdige produktet.