Profesjonelle graveringstjenester for alle anledninger

Krystall karaffel Orbit

Unik Karaffel med Liverpool-logo – Perfekt for Dedikerte Fotballfans!

967 kr
inkl.MVA
Bestill varene
Etter å ha blitt enige om oppsettet
Produksjon:
2-3 dager
2-5 virkedager
Prosjekter kan tilpasses ditt behov. Design er inkludert i prisen.
Frost effekt

Opplev den perfekte kombinasjonen av eleganse og fotballglede med vår eksklusive Karaffel med Liverpool-logo og frost effekt, nøye designet og gravert av Gravering-Glass. Denne stilfulle karaffelen, produsert av Bohemia, har en kapasitet på 650 ml og er laget av høykvalitetsglass som sikrer både holdbarhet og estetisk appell.

Produktdetaljer:

  • Produkt: Karaffel Orbit 650 ml fra produsenten Bohemia
  • Design: Liverpool-logo og frost effekt, ideell for enhver Liverpool-fan
  • Gravering: Håndgravering, sandgravering og frostgravering tilgjengelig for alle typer logoer og motiver
  • Tilpasningsmuligheter: Kan tilpasses med personlig gravering, perfekt for gaver eller spesielle anledninger

Spesialfunksjoner:

  • Utførelse av prosjekter av enhver kompleksitet med bruk av vektorillustrasjoner og profesjonelle ferdigheter i Photoshop
  • Ideell som personlig gave, firmagave eller til spesielle arrangementer
  • Sikker og pålitelig levering gjennom posten.no over hele Norge

Gi en unik gave til Liverpool-fans med vår elegante karaffel som kombinerer funksjonalitet med et stilig design. Bestill nå og gjør enhver anledning spesiell med denne eksklusive karaffelen fra Gravering-Glass.

Produksjonsland
Tsjekkia
Merke
Bohemia
Materiale
krystall
Innhold
650 ml
Høyde
22 cm
Hvordan jobber vi
1
Enkel Bestillingsprosess for Våre Produkter
Bestill Dine varer Enkelt via E-post: info@gravering-glass.no Hos oss kan du bestille din ønskede varer med personlig gravering enkelt via e-post. Du kan enten fylle ut produktskjemaet på produktets side eller benytte et hvilket som helst kontaktskjema på vår nettside for å sende inn din forespørsel.
2
Din Visjon, Vårt Håndverk
Gi Oss Detaljene, Vi Skaper Kunstverket: For å sikre at vi oppfyller dine forventninger til det fulleste, oppfordrer vi deg til å gi en detaljert beskrivelse av hva du ønsker å gravere på det glassproduktet. Jo mer spesifikk du er, desto bedre kan vi realisere din visjon.
3
Rask og Effektiv Behandling
Din Bestilling Behandles Umiddelbart: Vi tar oss av din bestilling innen 1-2 arbeidsdager. Ved hjelp av Adobe Photoshop 2024, utvikler vi et designforslag som visualiserer hvordan graveringen vil se ut, og informerer deg via e-post for gjennomgang og godkjenning.
4
Bekreftelse og Betaling
Godkjenning før Produksjon: Etter at du er fornøyd og har godkjent graveringens design, sender vi en betalings informasjon for den fullførte produksjonen inkludert leveringskostnader. Dette sikrer en transparent og forutsigbar prosess for begge parter.
5
Produksjon og Levering
Fra Betaling til Produksjon: Når betalingen er mottatt, starter vi produksjonen av din bestilling. Din tilpassede klokke vil være klar for forsendelse innen 1-3 dager, sikret med kvalitet og håndverk fra våre erfarne mestere.
6
Tilpassede Bestillinger og Returpolicy
Tilpassede Bestillinger – Vår Forpliktelse: Vær oppmerksom på at produkter gravert med individuelle design ikke kan returneres, med mindre det er feil eller mangler forårsaket av våre håndverkere. Vi forplikter oss til høyeste kvalitetsstandarder og kundetilfredshet.
Ved å følge disse trinnene sikrer vi en sømløs og tilfredsstillende opplevelse for våre kunder, fra idé til det ferdige produktet.