Profesjonelle graveringstjenester for alle anledninger

SHOT GLASS DISCO

Unngå å vente – Sikre ditt Manchester-logo Shot glass i dag!

350 kr
inkl.MVA
Bestill varene
Etter å ha blitt enige om oppsettet
Produksjon:
2-3 dager
2-5 virkedager
Prosjekter kan tilpasses ditt behov. Design er inkludert i prisen.
transparent, 2 Stykk / FORPAKNING

Oppdag det ultimate samlerobjektet for enhver Manchester-fan: Vårt eksklusive Shot glass med klubbens stolte logo. Hver detalj er nøye gravert av gravering-glass, og viser frem din klubbtilhørighet med stil. Våre Shot glass fra Pasabahce-serien, kjent for sin robusthet og klare linjer, er nå tilgjengelige for både personlig gravering og bulkbestillinger.

Tilpass ditt glass med unike graveringer som navn, datoer eller spesielle meldinger, gjort gjennom avanserte sandgraving- eller frostgraveringsteknikker for å møte alle designbehov. Vårt team av eksperter bruker avansert teknologi for å skape detaljerte og varige graveringer, perfekt for både personlig bruk og som en ekstraordinær gave.

  • Produkt: Shot glass DISCO fra Pasabahce
  • Graveringstjenester: Tilgjengelig for både personlig tilpasning og større bestillinger
  • Spesielle teknikker: Sandgraving, frostgravering, og mer
  • Profesjonell designassistanse: Tilgjengelig for å hjelpe deg med å designe ditt perfekte glass
  • Levering: Raske og pålitelige leveranser over hele Norge via posten.no

Gi enhver anledning en ekstra touch av klasse med vårt Shot glass prydet med Manchester-logoen, perfekt for den sanne fotballentusiasten. Bestill nå og vis din støtte til laget på en unik og stilig måte.

Produksjonsland
Tyrkia
Merke
Pasabahçe
Materiale
glass
Innhold
95 ml
Høyde
9 cm
Bredde
4,6 cm
Hvordan jobber vi
1
Enkel Bestillingsprosess for Våre Produkter
Bestill Dine varer Enkelt via E-post: info@gravering-glass.no Hos oss kan du bestille din ønskede varer med personlig gravering enkelt via e-post. Du kan enten fylle ut produktskjemaet på produktets side eller benytte et hvilket som helst kontaktskjema på vår nettside for å sende inn din forespørsel.
2
Din Visjon, Vårt Håndverk
Gi Oss Detaljene, Vi Skaper Kunstverket: For å sikre at vi oppfyller dine forventninger til det fulleste, oppfordrer vi deg til å gi en detaljert beskrivelse av hva du ønsker å gravere på det glassproduktet. Jo mer spesifikk du er, desto bedre kan vi realisere din visjon.
3
Rask og Effektiv Behandling
Din Bestilling Behandles Umiddelbart: Vi tar oss av din bestilling innen 1-2 arbeidsdager. Ved hjelp av Adobe Photoshop 2024, utvikler vi et designforslag som visualiserer hvordan graveringen vil se ut, og informerer deg via e-post for gjennomgang og godkjenning.
4
Bekreftelse og Betaling
Godkjenning før Produksjon: Etter at du er fornøyd og har godkjent graveringens design, sender vi en betalings informasjon for den fullførte produksjonen inkludert leveringskostnader. Dette sikrer en transparent og forutsigbar prosess for begge parter.
5
Produksjon og Levering
Fra Betaling til Produksjon: Når betalingen er mottatt, starter vi produksjonen av din bestilling. Din tilpassede klokke vil være klar for forsendelse innen 1-3 dager, sikret med kvalitet og håndverk fra våre erfarne mestere.
6
Tilpassede Bestillinger og Returpolicy
Tilpassede Bestillinger – Vår Forpliktelse: Vær oppmerksom på at produkter gravert med individuelle design ikke kan returneres, med mindre det er feil eller mangler forårsaket av våre håndverkere. Vi forplikter oss til høyeste kvalitetsstandarder og kundetilfredshet.
Ved å følge disse trinnene sikrer vi en sømløs og tilfredsstillende opplevelse for våre kunder, fra idé til det ferdige produktet.