Profesjonelle graveringstjenester for alle anledninger

SHOT GLASS DISCO

Få Tak i Eksklusive Liverpool Logo Shot Glass – Begrenset Opplag!

350 kr
inkl.MVA
Bestill varene
Etter å ha blitt enige om oppsettet
Produksjon:
2-3 dager
2-5 virkedager
Prosjekter kan tilpasses ditt behov. Design er inkludert i prisen.
transparent, 2 Stykk / FORPAKNING

Nyt din favorittdrikke med et snev av fotballhistorie! Vårt eksklusive shotglass med Liverpool-logoen fra gravering-glass er perfekt for den lidenskapelige supporter. Disse glassene er fremstilt av anerkjente Pasabahce og tilbyr en kombinasjon av eksepsjonell kvalitet og stil.

Produktspesifikasjoner:

  • Type: Shot glass DISCO
  • Produsent: Pasabahce
  • Tilgjengelighet: Egnet for både personlig gravering og engros

Graveringstjenester:

  • Teknikker: Sandgravering, frostgravering og mer
  • Kompleksitet: Kan håndtere alle typer design, fra enkle logoer til komplekse motiver
  • Tilpasning: Mulighet for å tilpasse med personlig tekst eller logo

Fordeler med vårt produkt:

  • Kvalitet: Høykvalitets glass sørger for langvarig bruk og visuell nytelse.
  • Design: Modern og stilren, med profesjonelt utførte graveringer som ikke falmer.
  • Allsidighet: Perfekt for en gave til en Liverpool-supporter, eller som en del av et samlerobjekt.

Levering:

  • Sikker og pålitelig levering over hele Norge gjennom posten.no.

Med våre avanserte graveringsteknikker og dedikasjon til kvalitet, er dette shot glasset ikke bare et drikkeverktøy, men et kunstverk. Bestill ditt i dag og hold en del av Liverpool-historien i hånden. Ikke vent for lenge, dette er et begrenset opplag for ekte fans!

Produksjonsland
Tyrkia
Merke
Pasabahçe
Materiale
glass
Innhold
95 ml
Høyde
9 cm
Bredde
4,6 cm
Hvordan jobber vi
1
Enkel Bestillingsprosess for Våre Produkter
Bestill Dine varer Enkelt via E-post: info@gravering-glass.no Hos oss kan du bestille din ønskede varer med personlig gravering enkelt via e-post. Du kan enten fylle ut produktskjemaet på produktets side eller benytte et hvilket som helst kontaktskjema på vår nettside for å sende inn din forespørsel.
2
Din Visjon, Vårt Håndverk
Gi Oss Detaljene, Vi Skaper Kunstverket: For å sikre at vi oppfyller dine forventninger til det fulleste, oppfordrer vi deg til å gi en detaljert beskrivelse av hva du ønsker å gravere på det glassproduktet. Jo mer spesifikk du er, desto bedre kan vi realisere din visjon.
3
Rask og Effektiv Behandling
Din Bestilling Behandles Umiddelbart: Vi tar oss av din bestilling innen 1-2 arbeidsdager. Ved hjelp av Adobe Photoshop 2024, utvikler vi et designforslag som visualiserer hvordan graveringen vil se ut, og informerer deg via e-post for gjennomgang og godkjenning.
4
Bekreftelse og Betaling
Godkjenning før Produksjon: Etter at du er fornøyd og har godkjent graveringens design, sender vi en betalings informasjon for den fullførte produksjonen inkludert leveringskostnader. Dette sikrer en transparent og forutsigbar prosess for begge parter.
5
Produksjon og Levering
Fra Betaling til Produksjon: Når betalingen er mottatt, starter vi produksjonen av din bestilling. Din tilpassede klokke vil være klar for forsendelse innen 1-3 dager, sikret med kvalitet og håndverk fra våre erfarne mestere.
6
Tilpassede Bestillinger og Returpolicy
Tilpassede Bestillinger – Vår Forpliktelse: Vær oppmerksom på at produkter gravert med individuelle design ikke kan returneres, med mindre det er feil eller mangler forårsaket av våre håndverkere. Vi forplikter oss til høyeste kvalitetsstandarder og kundetilfredshet.
Ved å følge disse trinnene sikrer vi en sømløs og tilfredsstillende opplevelse for våre kunder, fra idé til det ferdige produktet.