Profesjonelle graveringstjenester for alle anledninger

Whiskyglass Club

Unik Liverpool-logo Whiskyglass – Bestill Nå for Eksklusiv Fotballkveld!

257 kr
inkl.MVA
Bestill varene
Etter å ha blitt enige om oppsettet
Produksjon:
2-3 dager
2-5 virkedager
Prosjekter kan tilpasses ditt behov. Design er inkludert i prisen.
Frost effekt

Oppdag det ultimate whiskyglasset for en ekte Liverpool-supporter, eksklusivt fra gravering-glass. Vårt “Whiskyglass Club” med det ikoniske Liverpool-logoen er perfekt for fans som verdsetter stil og kvalitet. Produsert av den anerkjente Bohemia, kjent for sin utsøkte håndverkskvalitet og krystallklare glass.

Dette glasset er ikke bare et drikkeverktøy, men et samlerobjekt. Tilby personlig gravering for å gjøre hvert glass unikt, enten det er en dato, et navn eller en spesiell melding. Med teknikker som sandblåsing og frostgravering sikrer vi at hver detalj er perfekt.

Spesifikasjoner:

  • Materiale: Høykvalitets Bohemia krystallglass
  • Graveringsteknikker: Sandgraving, frostgravering, samt tilpasning av komplekse logoer og motiver
  • Funksjoner: Tilgjengelig for både personlige og engrosplasseringer

Fordeler med å velge vårt produkt:

  • Tilpassbar: Mulighet for å tilføye personlige berøringer gjør dette til en ideell gave for Liverpool-fans.
  • Multifunksjonell: Ideell for både daglig bruk og spesielle anledninger.
  • Holdbarhet: Laget for å vare lenge selv med regelmessig bruk.

Bestill nå for å sikre ditt personaliserte whiskyglass og nyt din neste fotballkveld med stil. Våre leveringstjenester fra Posten.no garanterer trygg og pålitelig levering over hele Norge. Ikke gå glipp av sjansen til å eie eller gi bort et unikt stykke Liverpool-historie. Gjør din bestilling i dag og få et glass som virkelig skiller seg ut.

Produksjonsland
Norge
Merke
Liverpool-logo Whiskyglass
Materiale
glass
Innhold
300 ml
Høyde
10 cm
Hvordan jobber vi
1
Enkel Bestillingsprosess for Våre Produkter
Bestill Dine varer Enkelt via E-post: info@gravering-glass.no Hos oss kan du bestille din ønskede varer med personlig gravering enkelt via e-post. Du kan enten fylle ut produktskjemaet på produktets side eller benytte et hvilket som helst kontaktskjema på vår nettside for å sende inn din forespørsel.
2
Din Visjon, Vårt Håndverk
Gi Oss Detaljene, Vi Skaper Kunstverket: For å sikre at vi oppfyller dine forventninger til det fulleste, oppfordrer vi deg til å gi en detaljert beskrivelse av hva du ønsker å gravere på det glassproduktet. Jo mer spesifikk du er, desto bedre kan vi realisere din visjon.
3
Rask og Effektiv Behandling
Din Bestilling Behandles Umiddelbart: Vi tar oss av din bestilling innen 1-2 arbeidsdager. Ved hjelp av Adobe Photoshop 2024, utvikler vi et designforslag som visualiserer hvordan graveringen vil se ut, og informerer deg via e-post for gjennomgang og godkjenning.
4
Bekreftelse og Betaling
Godkjenning før Produksjon: Etter at du er fornøyd og har godkjent graveringens design, sender vi en betalings informasjon for den fullførte produksjonen inkludert leveringskostnader. Dette sikrer en transparent og forutsigbar prosess for begge parter.
5
Produksjon og Levering
Fra Betaling til Produksjon: Når betalingen er mottatt, starter vi produksjonen av din bestilling. Din tilpassede klokke vil være klar for forsendelse innen 1-3 dager, sikret med kvalitet og håndverk fra våre erfarne mestere.
6
Tilpassede Bestillinger og Returpolicy
Tilpassede Bestillinger – Vår Forpliktelse: Vær oppmerksom på at produkter gravert med individuelle design ikke kan returneres, med mindre det er feil eller mangler forårsaket av våre håndverkere. Vi forplikter oss til høyeste kvalitetsstandarder og kundetilfredshet.
Ved å følge disse trinnene sikrer vi en sømløs og tilfredsstillende opplevelse for våre kunder, fra idé til det ferdige produktet.