Profesjonelle graveringstjenester for alle anledninger

Ølglass Barley

Unikt ølglass med Liverpool-logo og frost effekt – Perfekt for fans!

365 kr
inkl.MVA
Bestill varene
Etter å ha blitt enige om oppsettet
Produksjon:
2-3 dager
2-5 virkedager
Prosjekter kan tilpasses ditt behov. Design er inkludert i prisen.
Frost effekt

Gjør hver øl til en feiring med vårt ølglass med Liverpool-logoen og frost effekt, nøye gravert av Gravering-Glass. Dette eksklusive ølglasset fra Bormioli Rocca kombinerer funksjonalitet og estetikk, og er et must for enhver dedikert Liverpool-fan.

Detaljer om produktet:

  • Materiale: Ølglass Barley fra Bormioli Rocca, kjent for sin holdbarhet og eleganse
  • Tilpasningsmuligheter: Tilgjengelig for personlig gravering eller som bulkbestillinger for større begivenheter
  • Graveringstjenester: Håndgravering, sandgraving, frost gravering – vi kan håndtere logoer og motiver av alle kompleksiteter
  • Egenskaper: Bruk av vektorbilder og skrifttyper for presis gravering, avanserte Photoshop-ferdigheter for å sikre et perfekt resultat
  • Levering: Rask og sikker levering gjennom posten.no, tilgjengelig over hele Norge

Dette ølglasset med Liverpool-logoen og frost effekt er ikke bare en flott tillegg til samlingen, men også en perfekt gave til enhver supporter. Med høy kvalitet og stilrent design, vil dette glasset imponere ved enhver anledning. Bestill nå og få det levert rett til din dør med vår pålitelige leveringsservice.

Produksjonsland
Italia
Merke
Bormioli Rocca
Materiale
glass
Innhold
530 ml
Høyde
20,5 cm
Hvordan jobber vi
1
Enkel Bestillingsprosess for Våre Produkter
Bestill Dine varer Enkelt via E-post: info@gravering-glass.no Hos oss kan du bestille din ønskede varer med personlig gravering enkelt via e-post. Du kan enten fylle ut produktskjemaet på produktets side eller benytte et hvilket som helst kontaktskjema på vår nettside for å sende inn din forespørsel.
2
Din Visjon, Vårt Håndverk
Gi Oss Detaljene, Vi Skaper Kunstverket: For å sikre at vi oppfyller dine forventninger til det fulleste, oppfordrer vi deg til å gi en detaljert beskrivelse av hva du ønsker å gravere på det glassproduktet. Jo mer spesifikk du er, desto bedre kan vi realisere din visjon.
3
Rask og Effektiv Behandling
Din Bestilling Behandles Umiddelbart: Vi tar oss av din bestilling innen 1-2 arbeidsdager. Ved hjelp av Adobe Photoshop 2024, utvikler vi et designforslag som visualiserer hvordan graveringen vil se ut, og informerer deg via e-post for gjennomgang og godkjenning.
4
Bekreftelse og Betaling
Godkjenning før Produksjon: Etter at du er fornøyd og har godkjent graveringens design, sender vi en betalings informasjon for den fullførte produksjonen inkludert leveringskostnader. Dette sikrer en transparent og forutsigbar prosess for begge parter.
5
Produksjon og Levering
Fra Betaling til Produksjon: Når betalingen er mottatt, starter vi produksjonen av din bestilling. Din tilpassede klokke vil være klar for forsendelse innen 1-3 dager, sikret med kvalitet og håndverk fra våre erfarne mestere.
6
Tilpassede Bestillinger og Returpolicy
Tilpassede Bestillinger – Vår Forpliktelse: Vær oppmerksom på at produkter gravert med individuelle design ikke kan returneres, med mindre det er feil eller mangler forårsaket av våre håndverkere. Vi forplikter oss til høyeste kvalitetsstandarder og kundetilfredshet.
Ved å følge disse trinnene sikrer vi en sømløs og tilfredsstillende opplevelse for våre kunder, fra idé til det ferdige produktet.