Profesjonelle graveringstjenester for alle anledninger

SHOT GLASS MFK FROST

Få ditt unike MFK-shotglass med frost-effekt – Bestill nå!

235 kr
inkl.MVA
Bestill varene
Etter å ha blitt enige om oppsettet
Produksjon:
2-3 dager
2-5 virkedager
Prosjekter kan tilpasses ditt behov. Design er inkludert i prisen.
95 ml

Opplev elegansen med vårt shotglass med MFK logoen og frost effekt, nøye gravert av Gravering-Glass. Dette spesielle glasset er produsert av Pasabahce, kjent for sin kvalitet og holdbarhet, og er det perfekte valget for både personlig bruk og som gave.

Detaljer om produktet:

  • Materiale: Shot glass DISCO fra Pasabahce
  • Tilpasningsmuligheter: Personlig gravering tilgjengelig, enten for enkeltstykker eller bulkbestillinger
  • Graveringstjenester: Håndgravering, sandgraving, frost gravering – vi takler logoer og motiver av enhver kompleksitet
  • Egenskaper: Profesjonell bruk av vektorbilder og skrifttyper, avanserte Photoshop-ferdigheter for perfekt resultat
  • Levering: Alle sendetjenester fra posten.no, levering over hele Norge

Vårt shotglass med MFK logoen og frost effekt kombinerer funksjonalitet med estetisk skjønnhet, noe som gjør det til et ideelt valg for Molde Fotballklubb-fans. Det er robust, stilig og gir en unik måte å vise støtte til laget på. Bestill nå og nyt rask levering til din dør!

Produksjonsland
Tyrkia
Merke
Pasabahçe
Materiale
glass
Innhold
95 ml
Høyde
9 cm
Bredde
4,6 cm
Hvordan jobber vi
1
Enkel Bestillingsprosess for Våre Produkter
Bestill Dine varer Enkelt via E-post: info@gravering-glass.no Hos oss kan du bestille din ønskede varer med personlig gravering enkelt via e-post. Du kan enten fylle ut produktskjemaet på produktets side eller benytte et hvilket som helst kontaktskjema på vår nettside for å sende inn din forespørsel.
2
Din Visjon, Vårt Håndverk
Gi Oss Detaljene, Vi Skaper Kunstverket: For å sikre at vi oppfyller dine forventninger til det fulleste, oppfordrer vi deg til å gi en detaljert beskrivelse av hva du ønsker å gravere på det glassproduktet. Jo mer spesifikk du er, desto bedre kan vi realisere din visjon.
3
Rask og Effektiv Behandling
Din Bestilling Behandles Umiddelbart: Vi tar oss av din bestilling innen 1-2 arbeidsdager. Ved hjelp av Adobe Photoshop 2024, utvikler vi et designforslag som visualiserer hvordan graveringen vil se ut, og informerer deg via e-post for gjennomgang og godkjenning.
4
Bekreftelse og Betaling
Godkjenning før Produksjon: Etter at du er fornøyd og har godkjent graveringens design, sender vi en betalings informasjon for den fullførte produksjonen inkludert leveringskostnader. Dette sikrer en transparent og forutsigbar prosess for begge parter.
5
Produksjon og Levering
Fra Betaling til Produksjon: Når betalingen er mottatt, starter vi produksjonen av din bestilling. Din tilpassede klokke vil være klar for forsendelse innen 1-3 dager, sikret med kvalitet og håndverk fra våre erfarne mestere.
6
Tilpassede Bestillinger og Returpolicy
Tilpassede Bestillinger – Vår Forpliktelse: Vær oppmerksom på at produkter gravert med individuelle design ikke kan returneres, med mindre det er feil eller mangler forårsaket av våre håndverkere. Vi forplikter oss til høyeste kvalitetsstandarder og kundetilfredshet.
Ved å følge disse trinnene sikrer vi en sømløs og tilfredsstillende opplevelse for våre kunder, fra idé til det ferdige produktet.