Profesjonelle graveringstjenester for alle anledninger
Galleri av verk

Sett til brudepar

Hvert brudepar ønsker å motta i gave et slikt sett med 2 champagneglass med individuell gravering og et bryllupslåser.

Bryllup er en spesiell dag av to kjærlige menneskers liv. Gi en bryllupsgave som vil overraske og minne deg om den fantastiske dagen med kjærlighet og glede i mange år fremover. Gravering på glass vil hjelpe deg skape en gave til denne fantastiske anledningen. Forskjellige ord vil gjenspeile spenningen og fortryllende følelser knyttet til denne ferien. De vanligste gavene til bryllup eller merkedager er glass stativ, drikkeglass og klokker. I løpet av graveringen skriver vi ned hilsenen, ønsket, gravering av bilder.

Sandgravering

Sandgravering er en måte å etterbehandle glass ved å kutte komplekse volumformer. Det virkelige ferdig resultatet er et kunstverk. Sammenlignet med andre glassbehandlingsteknikker — krever mer håndverk og høye kunstneriske ferdigheter. En av funksjonene ved sandblåsing er muligheten til å ramme inn tegninger på glassoverflaten med høyt nøyaktighet. 

Forberedelse av bilde for gravering

Først, diskuterer vi hvordan en bryllups eller jubileumsgave skal se ut. Du vil se modellen før produksjonsprosessen begynner, slik at du får muligheten til å justere og velge det vakreste alternativet for deg. Vi har en spesialiserte designere, som har lang erfaring. De tilbyr deg et utvalg av allerede laget modell av Photoshop CC.

Prosessen

Først glass må vaskes godt.

Den neste trinnet i prosjekt er å forberede en spesiell „Photo Rayzist SR3000“ film. Etter det — blir stemplet opplyst med UV-lampe med en spesiell film, vasket med vann og den allerede vasket filmen er blåst med en 30 grader luftstråle. Den tilberedte tørre filmen legges på glasset ved å rette ut og presse luftspaltene forsiktig. Og nå er glasset klart for hovedscenen — manuell gravering på en graveringsmaskin. Det ferdige produktet vaskes, og/eller males.

Fotografering, innpakning og frakt

Ansatt tar et bilde av stativet og sender det til kund. På denne måten kan kunden bli sikker på kvaliteten på arbeidet. Vi pakker deretter forsiktig og sender det til kunden. Om noen dager vår kunden mottar sin unike gave som vil gi hyggelige følelser i mange år.

Tresfjordvegen 356
6391 Tresfjord
Møre og Romsdal
Norge
Org.Nr. 916763972
Still et spørsmål