Profesjonelle graveringstjenester for alle anledninger
Galleri av verk

Sett til brudepar

Unike Bryllupsgaver:
Tilpassede Champagneglass og et bryllupslåser for Brudeparet Skap Minneverdige Øyeblikk med Personlig Gravering.

Bryllupet markerer starten på en livslang reise for brudeparet, og hva er vel bedre enn en gave som reflekterer deres kjærlighet og felles fremtid? Hos Gravering-Glass.no, tilbyr vi unike bryllupsgaver: et sett med to champagneglass med personlig gravering. Disse glassene er ikke bare en gave, men et minne som varer livet ut, symboliserer kjærligheten og de spesielle øyeblikkene delt.

Sandgravering: En Kunstform som Varer Evig

Sandgravering, eller sandcarving, er en utsøkt teknikk som benyttes for å skape detaljerte og komplekse mønstre på glass. Denne metoden skiller seg ut ved sin evne til å produsere tredimensjonale effekter, noe som gjør hvert gravert glass til et unikt kunstverk. Våre håndverkere kombinerer tradisjonelle teknikker med moderne presisjon for å bringe dine personlige visjoner til liv.

Forberedelse og Design

Før graveringen starter, engasjerer vi oss i en grundig konsultasjonsprosess for å forstå dine ønsker og behov. Med hjelp fra våre erfarne designere, som bruker den nyeste programvaren som Adobe Photoshop og Illustrator (2024 versjoner), tilbyr vi en skreddersydd designprosess. Dette sikrer at du blir fullstendig fornøyd med det endelige designet før graveringen begynner.

Graveringsprosessen: Fra Konsept til Virkelighet
  1. Rengjøring: Alle glass må være helt rene før gravering.
  2. Forberedelse: Vi bruker en spesiell «Photo Rayzist SR3000» film som er nøye utvalgt for hvert prosjekt.
  3. UV-Eksponering: Filmen eksponeres under en UV-lampe for å overføre designet.
  4. Gravering: Med stor nøyaktighet utføres den manuelle graveringen, hvor hver detalj kommer til live.
  5. Ferdigstillelse: Det graverte produktet rengjøres grundig og, hvis ønskelig, males for å fremheve detaljene.
Fotografering, Pakking og Levering

Hver gravert gave er en refleksjon av vår dedikasjon til kvalitet. Vi fotograferer det ferdige produktet for godkjenning før vi pakker det sikkert og sender det av sted til deg. Dette sikrer at du mottar en gave som ikke bare overgår forventningene, men også skaper varige minner.

Tresfjordvegen 356
6391 Tresfjord
Møre og Romsdal
Norge
Org.Nr. 916763972
Still et spørsmål