Profesjonelle graveringstjenester for alle anledninger

Champagneglass BRAVO med et hjerte motiv

Oppdag Elegansen – BRAVO Champagneglass med Hjertemotiv, Bestill Nå!

256 kr
inkl.MVA
Bestill varene
Etter å ha blitt enige om oppsettet
Produksjon:
2-3 dager
2-5 virkedager
Prosjekter kan tilpasses ditt behov. Design er inkludert i prisen.
Graveringseffekt

Gjør enhver anledning spesiell med Champagneglass BRAVO, utsmykket med et eksklusivt hjertemotiv, kun fra gravering-glass. Våre håndgraverte champagneglass fra det anerkjente merket Bohemia, ikke bare hever stemningen, men blir også et minneverdig symbol på kjærlighet og feiring.

Produktspesifikasjoner:

  • Materiale: Høykvalitets glass fra Bohemia.
  • Graveringsteknikker: Tilgjengelig i sandgraving, frostgravering samt personlig tilpasning med avanserte logoer eller motiver.
  • Design: Hvert glass er nøye gravert med et sjarmerende hjertemotiv, ideelt for bryllup, jubileer eller som en romantisk gave.

Tilpasningsmuligheter:

  • Personlig Touch: Mulighet for å tilpasse med personlige meldinger eller datoer, perfekt for spesielle gaver.
  • Kompleksitet: Ingen design er for kompleks, takket være vår dyktighet i Photoshop og bruk av avanserte vektorbilder.

Fordeler:

  • Allsidighet: Perfekt for feiringer eller som stilige tillegg til hjemmebaren.
  • Holdbarhet: Laget for å vare og beholde sitt elegante utseende over tid.

Leveringsdetaljer:

  • Levering: Pålitelig og rask levering over hele Norge via posten.no, sikrer at glassene ankommer i perfekt stand.

Oppgrader din glasskolleksjon med et touch av kunstnerisk finesse. Bestill ditt BRAVO champagneglass med hjertemotiv i dag, og nyt skjønnheten i håndverket som lyser opp dine spesielle øyeblikk.

Produksjonsland
Tjekkia
Merke
Bohemia
Materiale
glass
Innhold
220 ml
Høyde
26 cm
Hvordan jobber vi
1
Enkel Bestillingsprosess for Våre Produkter
Bestill Dine varer Enkelt via E-post: info@gravering-glass.no Hos oss kan du bestille din ønskede varer med personlig gravering enkelt via e-post. Du kan enten fylle ut produktskjemaet på produktets side eller benytte et hvilket som helst kontaktskjema på vår nettside for å sende inn din forespørsel.
2
Din Visjon, Vårt Håndverk
Gi Oss Detaljene, Vi Skaper Kunstverket: For å sikre at vi oppfyller dine forventninger til det fulleste, oppfordrer vi deg til å gi en detaljert beskrivelse av hva du ønsker å gravere på det glassproduktet. Jo mer spesifikk du er, desto bedre kan vi realisere din visjon.
3
Rask og Effektiv Behandling
Din Bestilling Behandles Umiddelbart: Vi tar oss av din bestilling innen 1-2 arbeidsdager. Ved hjelp av Adobe Photoshop 2024, utvikler vi et designforslag som visualiserer hvordan graveringen vil se ut, og informerer deg via e-post for gjennomgang og godkjenning.
4
Bekreftelse og Betaling
Godkjenning før Produksjon: Etter at du er fornøyd og har godkjent graveringens design, sender vi en betalings informasjon for den fullførte produksjonen inkludert leveringskostnader. Dette sikrer en transparent og forutsigbar prosess for begge parter.
5
Produksjon og Levering
Fra Betaling til Produksjon: Når betalingen er mottatt, starter vi produksjonen av din bestilling. Din tilpassede klokke vil være klar for forsendelse innen 1-3 dager, sikret med kvalitet og håndverk fra våre erfarne mestere.
6
Tilpassede Bestillinger og Returpolicy
Tilpassede Bestillinger – Vår Forpliktelse: Vær oppmerksom på at produkter gravert med individuelle design ikke kan returneres, med mindre det er feil eller mangler forårsaket av våre håndverkere. Vi forplikter oss til høyeste kvalitetsstandarder og kundetilfredshet.
Ved å følge disse trinnene sikrer vi en sømløs og tilfredsstillende opplevelse for våre kunder, fra idé til det ferdige produktet.