Profesjonelle graveringstjenester for alle anledninger

Champagneglass Calibri

Nyheter
Bestselger

Gjør Bryllupsdagen Uforglemmelig: Bestill Unikt Champagneglass Nå!

375 kr
inkl.MVA
Bestill varene
Etter å ha blitt enige om oppsettet
Produksjon:
2-3 dager
2-5 virkedager
Prosjekter kan tilpasses ditt behov. Design er inkludert i prisen.
Graveringseffekt

Feire bryllupsdagen med stil med de eksklusive Champagneglass Calibri, nøye utformet av gravering-glass. Hvert glass er produsert av det anerkjente Bohemia, kjent for sin eksepsjonelle kvalitet og eleganse, og tilbyr en unik mulighet for personlig gravering. Enten det er sandgravering, frostgravering eller skreddersydde logoer, er vårt team av kunstnere klare til å skape et mesterverk som speiler din spesielle anledning.

Hovedegenskaper:

  • Tilpasning: Velg mellom en rekke graveringsteknikker for å tilpasse glassene etter din smak. Perfekt for å feire bryllupsdagen med en personlig touch.
  • Fleksibilitet: Egnet for både personlige bestillinger og større kvanta for hele bryllupsfester.
  • Profesjonell Design: Vi benytter avanserte vektorbilder og skrifttyper sammen med dyptgående kunnskap i Photoshop for å sikre at hver gravering er både estetisk tiltalende og teknisk feilfri.

Levering og Service:

  • Hurtig og Sikker Levering: Med pålitelige sendetjenester fra posten.no garanterer vi at dine tilpassede champagneglass leveres trygt og rettidig over hele Norge.

Champagneglass Calibri er ikke bare et drikkekar, de er varige minner som beriker bryllupsfeiringen og blir et kjært minnesmerke som kan nytes i årene som kommer. Bestill nå for å gjøre din bryllupsdag ekstra spesiell med et personlig preg som varer livet ut.

Produksjonsland
Tjekkia
Merke
Bohemia
Materiale
glass
Innhold
220 ml
Høyde
24 cm
Hvordan jobber vi
1
Enkel Bestillingsprosess for Våre Produkter
Bestill Dine varer Enkelt via E-post: info@gravering-glass.no Hos oss kan du bestille din ønskede varer med personlig gravering enkelt via e-post. Du kan enten fylle ut produktskjemaet på produktets side eller benytte et hvilket som helst kontaktskjema på vår nettside for å sende inn din forespørsel.
2
Din Visjon, Vårt Håndverk
Gi Oss Detaljene, Vi Skaper Kunstverket: For å sikre at vi oppfyller dine forventninger til det fulleste, oppfordrer vi deg til å gi en detaljert beskrivelse av hva du ønsker å gravere på det glassproduktet. Jo mer spesifikk du er, desto bedre kan vi realisere din visjon.
3
Rask og Effektiv Behandling
Din Bestilling Behandles Umiddelbart: Vi tar oss av din bestilling innen 1-2 arbeidsdager. Ved hjelp av Adobe Photoshop 2024, utvikler vi et designforslag som visualiserer hvordan graveringen vil se ut, og informerer deg via e-post for gjennomgang og godkjenning.
4
Bekreftelse og Betaling
Godkjenning før Produksjon: Etter at du er fornøyd og har godkjent graveringens design, sender vi en betalings informasjon for den fullførte produksjonen inkludert leveringskostnader. Dette sikrer en transparent og forutsigbar prosess for begge parter.
5
Produksjon og Levering
Fra Betaling til Produksjon: Når betalingen er mottatt, starter vi produksjonen av din bestilling. Din tilpassede klokke vil være klar for forsendelse innen 1-3 dager, sikret med kvalitet og håndverk fra våre erfarne mestere.
6
Tilpassede Bestillinger og Returpolicy
Tilpassede Bestillinger – Vår Forpliktelse: Vær oppmerksom på at produkter gravert med individuelle design ikke kan returneres, med mindre det er feil eller mangler forårsaket av våre håndverkere. Vi forplikter oss til høyeste kvalitetsstandarder og kundetilfredshet.
Ved å følge disse trinnene sikrer vi en sømløs og tilfredsstillende opplevelse for våre kunder, fra idé til det ferdige produktet.