Profesjonelle graveringstjenester for alle anledninger

Champagneglass Victoria

Salg og kampanjer

Gi Hver Anledning Et Preg Av Luksus: Bestill Dekorerte Champagneglass!

394 kr
inkl.MVA
Bestill varene
Etter å ha blitt enige om oppsettet
Produksjon:
2-3 dager
2-5 virkedager
Prosjekter kan tilpasses ditt behov. Design er inkludert i prisen.
Graveringseffekt

Oppdag elegansen og den personlige touchen av Champagneglass Victoria Dekorert, nøye utformet av gravering-glass i samarbeid med den tsjekkiske produsenten Bohemia. Disse glassene tilbyr ikke bare enestående skjønnhet gjennom deres dekorative elementer, men er også skreddersydd for å tilpasse seg dine personlige ønsker og arrangementets stil gjennom et bredt spekter av graveringsteknikker som sandgravering, frostgravering og detaljerte logoer.

Hovedegenskaper:

  • Personlig Gravering: La vår ekspertise innen gravering transformere dine champagneglass til personlige kunstverk som reflekterer din unike stil og æstetikk.
  • Avanserte Graveringsteknikker: Velg mellom ulike metoder for å oppnå den perfekte finishen – enten det er en subtil sandgravert effekt, en dramatisk frostgravert tekstur, eller et komplekst design.
  • Profesjonell Design: Med avanserte ferdigheter i Photoshop og bruk av høykvalitets vektorbilder og typografier, sikrer vi at hver gravering er både estetisk tiltalende og teknisk nøyaktig.

Tjenester og Levering:

  • Nasjonalt Leveringsnettverk: Uansett hvor du befinner deg i Norge, sørger vi for trygg og effektiv levering av dine tilpassede champagneglass via de pålitelige tjenestene til posten.no.

Champagneglass Victoria Dekorert er det ideelle valget for de som søker å legge til et streif av eleganse til spesielle øyeblikk. Perfekt for bryllupper, jubileer, eller som en verdifull gave til en kjær. Bestill nå for å gjøre din neste feiring uforglemmelig med et personlig preg av luksus og sofistikasjon.

Produksjonsland
Tjekkia
Merke
Bohemia
Materiale
glass
Innhold
180 ml
Høyde
22,5 cm
Hvordan jobber vi
1
Enkel Bestillingsprosess for Våre Produkter
Bestill Dine varer Enkelt via E-post: info@gravering-glass.no Hos oss kan du bestille din ønskede varer med personlig gravering enkelt via e-post. Du kan enten fylle ut produktskjemaet på produktets side eller benytte et hvilket som helst kontaktskjema på vår nettside for å sende inn din forespørsel.
2
Din Visjon, Vårt Håndverk
Gi Oss Detaljene, Vi Skaper Kunstverket: For å sikre at vi oppfyller dine forventninger til det fulleste, oppfordrer vi deg til å gi en detaljert beskrivelse av hva du ønsker å gravere på det glassproduktet. Jo mer spesifikk du er, desto bedre kan vi realisere din visjon.
3
Rask og Effektiv Behandling
Din Bestilling Behandles Umiddelbart: Vi tar oss av din bestilling innen 1-2 arbeidsdager. Ved hjelp av Adobe Photoshop 2024, utvikler vi et designforslag som visualiserer hvordan graveringen vil se ut, og informerer deg via e-post for gjennomgang og godkjenning.
4
Bekreftelse og Betaling
Godkjenning før Produksjon: Etter at du er fornøyd og har godkjent graveringens design, sender vi en betalings informasjon for den fullførte produksjonen inkludert leveringskostnader. Dette sikrer en transparent og forutsigbar prosess for begge parter.
5
Produksjon og Levering
Fra Betaling til Produksjon: Når betalingen er mottatt, starter vi produksjonen av din bestilling. Din tilpassede klokke vil være klar for forsendelse innen 1-3 dager, sikret med kvalitet og håndverk fra våre erfarne mestere.
6
Tilpassede Bestillinger og Returpolicy
Tilpassede Bestillinger – Vår Forpliktelse: Vær oppmerksom på at produkter gravert med individuelle design ikke kan returneres, med mindre det er feil eller mangler forårsaket av våre håndverkere. Vi forplikter oss til høyeste kvalitetsstandarder og kundetilfredshet.
Ved å følge disse trinnene sikrer vi en sømløs og tilfredsstillende opplevelse for våre kunder, fra idé til det ferdige produktet.