Profesjonelle graveringstjenester for alle anledninger

Whisky glass GRACE

Nyhet! Whiskyglass Grace med Arsenal-Logo – Eksklusiv og Begrenset Opplag!

215 kr
inkl.MVA
Bestill varene
Etter å ha blitt enige om oppsettet
Produksjon:
2-3 dager
2-5 virkedager
Prosjekter kan tilpasses ditt behov. Design er inkludert i prisen.
Frost glass

Oppdag den perfekte sammensmeltingen av eleganse og lidenskap med vårt Whiskyglass Grace, nå tilgjengelig med Arsenal-logoen. Dette eksklusive glasset fra Bohemia er designet for den ekte fotballentusiasten som verdsetter kvalitet og stil.

Detaljer:

  • Produkt: Whiskyglass Grace med Arsenal logoen, skapt av gravering-glass
  • Materiale: Høykvalitetsglass fra Bohemia, kjent for sin klarhet og holdbarhet.
  • Gravering: Tilbud om personlig gravering med sandblåsing og frostet finish. Perfekt for komplekse logoer og motiver.
  • Bruk: Ideelt for både personlig bruk og som samleobjekt.
  • Spesialtilbud: Kan bestilles for både personlig bruk og som en del av en større bestilling.
  • Design: Moderne og stilrent, med profesjonelt utført gravering av Arsenal-logoen.
  • Levering: Tilgjengelig for levering over hele Norge med pålitelige tjenester fra Posten.no.

Unikt salgspunkt:

“Ta din kjærlighet til Arsenal til et nytt nivå med et Whiskyglass Grace designet spesielt med lagets emblem. Dette er ikke bare et glass, men et symbol på lidenskap og tilhørighet.”

Beskrivelse av ferdigheter og tjenester:

Vi hos gravering-glass tar stolthet i vårt håndverk. Vår teknikk inkluderer avansert grafisk design med Adobe Photoshop, som sikrer at hver detalj av din gravering representerer både kvalitet og klasse. Vårt team av erfarne gravører arbeider nøye for å sikre at hver bestilling møter våre strenge kvalitetsstandarder.

Produksjonsland
Norge
Materiale
glass
Innhold
280 ml
Høyde
9 cm
Hvordan jobber vi
1
Enkel Bestillingsprosess for Våre Produkter
Bestill Dine varer Enkelt via E-post: info@gravering-glass.no Hos oss kan du bestille din ønskede varer med personlig gravering enkelt via e-post. Du kan enten fylle ut produktskjemaet på produktets side eller benytte et hvilket som helst kontaktskjema på vår nettside for å sende inn din forespørsel.
2
Din Visjon, Vårt Håndverk
Gi Oss Detaljene, Vi Skaper Kunstverket: For å sikre at vi oppfyller dine forventninger til det fulleste, oppfordrer vi deg til å gi en detaljert beskrivelse av hva du ønsker å gravere på det glassproduktet. Jo mer spesifikk du er, desto bedre kan vi realisere din visjon.
3
Rask og Effektiv Behandling
Din Bestilling Behandles Umiddelbart: Vi tar oss av din bestilling innen 1-2 arbeidsdager. Ved hjelp av Adobe Photoshop 2024, utvikler vi et designforslag som visualiserer hvordan graveringen vil se ut, og informerer deg via e-post for gjennomgang og godkjenning.
4
Bekreftelse og Betaling
Godkjenning før Produksjon: Etter at du er fornøyd og har godkjent graveringens design, sender vi en betalings informasjon for den fullførte produksjonen inkludert leveringskostnader. Dette sikrer en transparent og forutsigbar prosess for begge parter.
5
Produksjon og Levering
Fra Betaling til Produksjon: Når betalingen er mottatt, starter vi produksjonen av din bestilling. Din tilpassede klokke vil være klar for forsendelse innen 1-3 dager, sikret med kvalitet og håndverk fra våre erfarne mestere.
6
Tilpassede Bestillinger og Returpolicy
Tilpassede Bestillinger – Vår Forpliktelse: Vær oppmerksom på at produkter gravert med individuelle design ikke kan returneres, med mindre det er feil eller mangler forårsaket av våre håndverkere. Vi forplikter oss til høyeste kvalitetsstandarder og kundetilfredshet.
Ved å følge disse trinnene sikrer vi en sømløs og tilfredsstillende opplevelse for våre kunder, fra idé til det ferdige produktet.