Profesjonelle graveringstjenester for alle anledninger

Rødvinglass Strix med Manchester United logoen

Bestill nå! Eksklusivt Manchester United rødvinglass med frost effekt!

375 kr
inkl.MVA
Bestill varene
Etter å ha blitt enige om oppsettet
Produksjon:
2-3 dager
2-5 virkedager
Prosjekter kan tilpasses ditt behov. Design er inkludert i prisen.
Frost glass

Opplev elegansen med vårt rødvinglass med Manchester United logoen og frost effekt, nøye gravert av Gravering-Glass. Dette premium rødvinglasset fra Bohemia kombinerer stil og kvalitet, og er perfekt for både personlige samlinger og som en unik gave til enhver Manchester United-fan.

Detaljer om produktet:

  • Materiale: Rødvinglass Strix fra Bohemia
  • Tilpasningsmuligheter: Tilgjengelig for personlig gravering eller bulkbestillinger
  • Graveringstjenester: Håndgravering, sandgraving, frost gravering – vi takler logoer og motiver av enhver kompleksitet
  • Egenskaper: Profesjonell bruk av vektorbilder og skrifttyper, avanserte Photoshop-ferdigheter for perfekt resultat
  • Levering: Alle sendetjenester fra posten.no, levering over hele Norge

Dette rødvinglasset med Manchester United logoen og frost effekt er det ideelle valget for deg som ønsker å kombinere funksjonalitet med stil. Laget med førsteklasses materialer og utmerket håndverk, dette glasset vil uten tvil bli et verdsatt tilskudd til enhver samling. Bestill nå og nyt rask levering rett til din dør!

Produksjonsland
Tjekkia
Merke
Bohemia
Materiale
glass
Innhold
450 ml
Høyde
22,5 cm
Hvordan jobber vi
1
Enkel Bestillingsprosess for Våre Produkter
Bestill Dine varer Enkelt via E-post: info@gravering-glass.no Hos oss kan du bestille din ønskede varer med personlig gravering enkelt via e-post. Du kan enten fylle ut produktskjemaet på produktets side eller benytte et hvilket som helst kontaktskjema på vår nettside for å sende inn din forespørsel.
2
Din Visjon, Vårt Håndverk
Gi Oss Detaljene, Vi Skaper Kunstverket: For å sikre at vi oppfyller dine forventninger til det fulleste, oppfordrer vi deg til å gi en detaljert beskrivelse av hva du ønsker å gravere på det glassproduktet. Jo mer spesifikk du er, desto bedre kan vi realisere din visjon.
3
Rask og Effektiv Behandling
Din Bestilling Behandles Umiddelbart: Vi tar oss av din bestilling innen 1-2 arbeidsdager. Ved hjelp av Adobe Photoshop 2024, utvikler vi et designforslag som visualiserer hvordan graveringen vil se ut, og informerer deg via e-post for gjennomgang og godkjenning.
4
Bekreftelse og Betaling
Godkjenning før Produksjon: Etter at du er fornøyd og har godkjent graveringens design, sender vi en betalings informasjon for den fullførte produksjonen inkludert leveringskostnader. Dette sikrer en transparent og forutsigbar prosess for begge parter.
5
Produksjon og Levering
Fra Betaling til Produksjon: Når betalingen er mottatt, starter vi produksjonen av din bestilling. Din tilpassede klokke vil være klar for forsendelse innen 1-3 dager, sikret med kvalitet og håndverk fra våre erfarne mestere.
6
Tilpassede Bestillinger og Returpolicy
Tilpassede Bestillinger – Vår Forpliktelse: Vær oppmerksom på at produkter gravert med individuelle design ikke kan returneres, med mindre det er feil eller mangler forårsaket av våre håndverkere. Vi forplikter oss til høyeste kvalitetsstandarder og kundetilfredshet.
Ved å følge disse trinnene sikrer vi en sømløs og tilfredsstillende opplevelse for våre kunder, fra idé til det ferdige produktet.