Profesjonelle graveringstjenester for alle anledninger

SHOT GLASS MFK

Unikt MFK Shot Glass – Bestill Nå for Eksklusiv Gravering!

185 kr
inkl.MVA
Bestill varene
Etter å ha blitt enige om oppsettet
Produksjon:
2-3 dager
2-5 virkedager
Prosjekter kan tilpasses ditt behov. Design er inkludert i prisen.
95 ml

Opplev den perfekte kombinasjonen av stil og klubbstolthet med vårt Shot Glass med MFK logoen, nøye designet og gravert av gravering-glass. Dette elegante glasset er produsert av Pasabahce, kjent for sin høye kvalitet, og er en fantastisk måte å feire din kjærlighet til Molde Fotballklubb.

Spesifikasjoner:

 • Produkt: Shot Glass DISCO fra Pasabahce
 • Materiale: Høykvalitets glass som sikrer varighet og klarhet
 • Logo: Gravert med MFK logoen for en stilren og personlig touch
 • Størrelse: Perfekt størrelse for en shot, ideell for samlinger eller daglig bruk

Tilpasningsmuligheter:

 • Gravering: Tilgjengelig for personlig gravering med ditt eget design, logoer eller motiver. Velg mellom håndgravering, sandgraving og frost gravering for å tilpasse glasset etter dine ønsker.
 • Kompleksitet: Utfører prosjekter av alle vanskelighetsgrader med bruk av vektorbaserte bilder og avanserte Photoshop-ferdigheter.

Fordeler:

 • Unikhet: Hvert glass er unikt med mulighet for tilpasset gravering
 • Kvalitet: Produsert av Pasabahce, sikrer langvarig kvalitet og holdbarhet
 • Perfekt gave: Ideell som en personlig gave til MFK-fans eller som en stilfull tillegg til din egen glassamling

Leveringsinformasjon:

 • Frakt: Sikker og pålitelig levering over hele Norge via posten.no
 • Tjenester: Alle sendinger håndteres trygt og effektivt for å sikre at produktet ankommer i perfekt stand

Unngå unødvendige repetisjoner og gi varierte beskrivelser for å forbedre SEO og unngå spamming. Dette vil øke sjansen for bedre rangering i søkemotorer. Sørg for å utvide innholdet med synonymer, ekstra detaljer og unike beskrivelser som gir verdi til potensielle kunder.

Med vårt Shot Glass med MFK logoen får du ikke bare et funksjonelt glass, men også et stykke klubbhistorie og personlig preg. Bestill ditt tilpassede shot glass i dag og vis frem din MFK-stolthet på en unik måte!

Produksjonsland
Tyrkia
Merke
Pasabahçe
Materiale
glass
Innhold
95 ml
Høyde
9 cm
Bredde
4,6 cm
Hvordan jobber vi
1
Enkel Bestillingsprosess for Våre Produkter
Bestill Dine varer Enkelt via E-post: info@gravering-glass.no Hos oss kan du bestille din ønskede varer med personlig gravering enkelt via e-post. Du kan enten fylle ut produktskjemaet på produktets side eller benytte et hvilket som helst kontaktskjema på vår nettside for å sende inn din forespørsel.
2
Din Visjon, Vårt Håndverk
Gi Oss Detaljene, Vi Skaper Kunstverket: For å sikre at vi oppfyller dine forventninger til det fulleste, oppfordrer vi deg til å gi en detaljert beskrivelse av hva du ønsker å gravere på det glassproduktet. Jo mer spesifikk du er, desto bedre kan vi realisere din visjon.
3
Rask og Effektiv Behandling
Din Bestilling Behandles Umiddelbart: Vi tar oss av din bestilling innen 1-2 arbeidsdager. Ved hjelp av Adobe Photoshop 2024, utvikler vi et designforslag som visualiserer hvordan graveringen vil se ut, og informerer deg via e-post for gjennomgang og godkjenning.
4
Bekreftelse og Betaling
Godkjenning før Produksjon: Etter at du er fornøyd og har godkjent graveringens design, sender vi en betalings informasjon for den fullførte produksjonen inkludert leveringskostnader. Dette sikrer en transparent og forutsigbar prosess for begge parter.
5
Produksjon og Levering
Fra Betaling til Produksjon: Når betalingen er mottatt, starter vi produksjonen av din bestilling. Din tilpassede klokke vil være klar for forsendelse innen 1-3 dager, sikret med kvalitet og håndverk fra våre erfarne mestere.
6
Tilpassede Bestillinger og Returpolicy
Tilpassede Bestillinger – Vår Forpliktelse: Vær oppmerksom på at produkter gravert med individuelle design ikke kan returneres, med mindre det er feil eller mangler forårsaket av våre håndverkere. Vi forplikter oss til høyeste kvalitetsstandarder og kundetilfredshet.
Ved å følge disse trinnene sikrer vi en sømløs og tilfredsstillende opplevelse for våre kunder, fra idé til det ferdige produktet.