Profesjonelle graveringstjenester for alle anledninger

SHOT GLASS DISCO

Oppdag Arsenal Shot Glass – Perfekt for Fans og Samlere!

350 kr
inkl.MVA
Bestill varene
Etter å ha blitt enige om oppsettet
Produksjon:
2-3 dager
2-5 virkedager
Prosjekter kan tilpasses ditt behov. Design er inkludert i prisen.
transparent, 2 Stykk / FORPAKNING

Fang essensen av fotballfandom med vårt eksklusive Shot glass med Arsenal logoen, perfekt gravert for den ultimate Arsenal-supporteren. Dette spesialdesignete glasset fra anerkjente Pasabahce fremhever stoltheten og arven til Arsenal med sin skarpe og klare logo, ideelt for å feire seire eller som en verdifull del av din samling.

Produktspesifikasjoner:

  • Produkt: Shot glass DISCO
  • Produsent: Pasabahce
  • Tilgjengelighet: Valgbar for personlig gravering eller som del av en større bestilling.

Tilpasning og tjenester:

  • Gravering: Tilbyr håndgravering, sandblåsing og frostgravering. Våre tjenester inkluderer tilpassing av logoer og motiver, selv for de mest komplekse designene.
  • Funksjoner: Vi bruker avanserte teknikker i vektorgrafikk og har ekspertise i Photoshop for å sikre høy kvalitet på hver gravering.
  • Levering: Vi garanterer sikker og pålitelig levering over hele Norge gjennom alle tjenester fra posten.no.

Design og bruksområder:

Dette shot glasset er ikke bare en nyttig bar tilbehør men også et kunstverk som kan pryde ethvert hjem eller kontor. Det er perfekt som en gave til Arsenal-fans eller som en del av et barnerom for fotballentusiaster.

Kvalitetsgaranti:

Vi sikrer at hvert glass møter strenge kvalitetskontroller før det når deg, og vår lokale support er alltid klar til å assistere med spørsmål eller spesialtilpasninger.

Lag et varig minne eller gi den perfekte gaven med vårt unike Arsenal Shot Glass. Bestill ditt i dag og vis din støtte og lidenskap for laget!

Produksjonsland
Tyrkia
Merke
Pasabahçe
Materiale
glass
Innhold
95 ml
Høyde
9 cm
Bredde
4.6 cm
Hvordan jobber vi
1
Enkel Bestillingsprosess for Våre Produkter
Bestill Dine varer Enkelt via E-post: info@gravering-glass.no Hos oss kan du bestille din ønskede varer med personlig gravering enkelt via e-post. Du kan enten fylle ut produktskjemaet på produktets side eller benytte et hvilket som helst kontaktskjema på vår nettside for å sende inn din forespørsel.
2
Din Visjon, Vårt Håndverk
Gi Oss Detaljene, Vi Skaper Kunstverket: For å sikre at vi oppfyller dine forventninger til det fulleste, oppfordrer vi deg til å gi en detaljert beskrivelse av hva du ønsker å gravere på det glassproduktet. Jo mer spesifikk du er, desto bedre kan vi realisere din visjon.
3
Rask og Effektiv Behandling
Din Bestilling Behandles Umiddelbart: Vi tar oss av din bestilling innen 1-2 arbeidsdager. Ved hjelp av Adobe Photoshop 2024, utvikler vi et designforslag som visualiserer hvordan graveringen vil se ut, og informerer deg via e-post for gjennomgang og godkjenning.
4
Bekreftelse og Betaling
Godkjenning før Produksjon: Etter at du er fornøyd og har godkjent graveringens design, sender vi en betalings informasjon for den fullførte produksjonen inkludert leveringskostnader. Dette sikrer en transparent og forutsigbar prosess for begge parter.
5
Produksjon og Levering
Fra Betaling til Produksjon: Når betalingen er mottatt, starter vi produksjonen av din bestilling. Din tilpassede klokke vil være klar for forsendelse innen 1-3 dager, sikret med kvalitet og håndverk fra våre erfarne mestere.
6
Tilpassede Bestillinger og Returpolicy
Tilpassede Bestillinger – Vår Forpliktelse: Vær oppmerksom på at produkter gravert med individuelle design ikke kan returneres, med mindre det er feil eller mangler forårsaket av våre håndverkere. Vi forplikter oss til høyeste kvalitetsstandarder og kundetilfredshet.
Ved å følge disse trinnene sikrer vi en sømløs og tilfredsstillende opplevelse for våre kunder, fra idé til det ferdige produktet.